Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
06 Септември 09, 18:12 / Автор: Татяна Педерсен
Сабрина Паризи на крачка от съдбата на лейди Даяна!
През последната седмица холивудската светска дама Сабрина А. Паризи е непрекъснато преследвана от папараци, спекулаци и нещастни събития.
През последната седмица холивудската светска дама Сабрина А. Паризи е непрекъснато преследвана от папараци, спекулаци и нещастни събития.

Първо тя бе въвлечена в интриги за отношенията си с филмовата мега звезда Киану Рийвс. Снимки на двамата заедно се появиха в медиите, а отделно непрекъснато се пише за подаръците, които Киану уж и правел. 

В същото време почина любимата й котка Q, която е звезда от няколко холивудски продукции, телевизионни филми и множество реклами.

Сабрина се бори отчаяно за живота на Q, но лекарите я оставиха без никаква надежда. Сабрина потърси и съвет в елитна клиника, но там бе посрещтната от група папараци, които впоследствие разпространиха новината, че всъщност Сабрина е болна, прeписвайки й абсурдни диагнози. 

На фона на тези стресови събития се развихри и пожарът около Лос Анджелис, който хвърли звездите в Бевърли Хилс в паника и ужас. Сабрина бе забелязана, заедно със съпруга си да събира покъщтнина и да се подготвя да напусне града. Заедно с децата и многобройните си йоркита тя очакваше сигнала за евакуация, който за щастие бе отложен поради успешното овладяване на пожара и ограничаването му от по-нататъшно разрастване.
Научавайики радостната новина, Сабрина се опита да отскочи до офиса си.

Папараците, които са обсадили къщата й в Бевърли хилс, веднага тръгват след нея и нагло започват да я преследват и снимат. На червен светофар единият излиза и започва настоятелно на задава въпроси и да блъска по предното стъкло.

Ярките светкавици от фотоапаратите напълно я заслепяват. Тя се опитва да се измъкне, но в сумрака и лошата видимост поради дима и падащите сажди от близкия пожар, тя загубва контрол над колата и по чудо успява да спре на сантиметри от огромен бетонен стълб. За нейно щастие наблизо се намира охраната на голяма верига магазини и тя търси помощ от тях.

Видимо шокирана от инцидента, който можеше да завърши далеч по-трагично, Сабрина бе принудена да се отправи с ескорт към колата си.

Случаят, който не е рядкост в Холивуд, напомни на мнозина за трагичният инцидент с лейди Даяна и постави на дневен ред необходимостта за по-строги мерки срещу наглите папарци, които не само не се съобразяват с правото на личен живот на звездите, но и много често застрашават сигурността и живота на знаменитостите и техните семейства. 

Сабрина, която винаги е била усмихната и отзивчива към фотографите, вече не възнамерява да се движи без охраната си. В момента Сабрина се чувства добре и след всички неприятни събития тя продължава работа по новото си шоу „Don't call me Paris“, същевременно подготвяйки се и за главна роля в игрален филм на едно от големите холивудски студиа.

Сабрина ще бъде отново в Европа през октомври, като специален гост на медийния фестивал в Кан и не е изключено да посети България.

Източник: Татяна Педерсен

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0755