Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
08 Септември 09, 12:11 / Автор: „Регистър.БГ“ ООД
От 05.09.2009 г. „Регистър.БГ“ ООД разширява услугите си по регистрация на домейни в областта .bg и подобластите, като предоставя възможност за регистриране на домейни с интернет име, изписващо се на кирилица (Internationalized Domain Names – IDN)
Регистрацията на домейни на кирилица ще позволи на българските и международните компании да достигнат до своите потребители по-ефективно, използвайки предпочитания от тях език.
Уважаеми Регистранти,

Имаме удоволствието да ви информираме, че от 05.09.2009г. „Регистър.БГ“ ООД разширява услугите си по регистрация на домейни в областта .bg и подобластите, като предоставя възможност за регистриране на домейни с интернет име, изписващо се на кирилица (Internationalized Domain Names – IDN). Изискване при регистрацията на тези домейни е интернет името да се изписва само на кирилица и да съдържа поне една буква, отличаваща се визуално от латинската азбука: б, г, д, ж, и, й, л, п, ф, ц, ч, ш, щ, ь, ъ, ю, я.

Домейните, включващи интернет име съдържащо букви от кирилицата, ще се регистрират по следните правила:

1. В първите три месеца от влизане в сила на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ (05.09.2009г. - 04.12.2009г.) всички заявени за регистрация домейни, включващи интернет име съдържащо букви от кирилицата ще се поставят в опашка за изчакване. В 30 дневен срок от подаване на заявката за регистрация, но не по-късно от 04.12.2009г. регистрантите трябва да предоставят на регистъра всички документи, необходими за осъществяване на регистрацията на домейните.

2. След изтичане на този тримесечен срок всички домейни от тази опашка, заявени само от един регистрант, ще се поставят за регистрация, съгласно сроковете и изискванията на ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, а за всички домейни, заявени от повече от един регистрант, регистърът ще извърши оценка на основанията и приоритетите и след подредбата им по приоритет ще ги предложи за регистрация, съгласно сроковете и изискванията на ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ.

3. От 05.12.2009г. всички заявени за регистрация домейни, включващи интернет име съдържащо букви от кирилицата, ще се обработват по нормалната процедура.

Регистрацията на домейни на кирилица ще позволи на българските и международните компании да достигнат до своите потребители по-ефективно, използвайки предпочитания от тях език.

Услугата по регистриране и поддръжка на домейни на кирилица в областта .bg и подобластите е същата както за досегашните домейни от областта .bg и подобластите и се предлага съгласно действащите Общи условия за регистрация и поддръжка на домейни в областта .bg и подобластите, създадени от „Регистър.БГ“ ООД и публикувани на http://www.register.bg/.

С Уважение,

Регистър.БГ

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2019