Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
09 Септември 09, 09:10 / Автор: AMI Communications
Нов монохромен лaзерен принтер на НР осигурява надеждна защита на информацията
HP представи нов монохромeн лазерeн принтер с подобрени характеристики, който осигурява на малките работни екипи от средни и големи предприятия висока защита на информацията и по-голяма производителност. HP Laserjet P3015 е надежден и бърз лазерен принтер, с вградени мрежови възможности. Той е предназначен за бизнес потребители, нуждаещи се от бърз печат без прекъсване и печат на конфиденциална информация на различни медии.
HP представи нов монохромeн лазерeн принтер с подобрени характеристики, който осигурява на малките работни екипи от средни и големи предприятия висока защита на информацията и по-голяма производителност. HP Laserjet P3015 е надежден и бърз лазерен принтер, с вградени мрежови възможности. Той е предназначен за бизнес потребители, нуждаещи се от бърз печат без прекъсване и печат на конфиденциална информация на различни медии.

За да отговори на растящите нужди от сигурност в публичния сектор принтерът предлага множество функции за висока защита при печат на конфиденциална информация. Задържане на подадена задача до въвеждането на PIN номер, което позволява на потребителите да запазват информацията и да я разпечатат, когато са пред устройството. Принтерът предлага по-сигурна настройка на мрежовата карта с протоколите IPSec и IPv6. Като опция към някой модели от гамата може да се добави и вградено хардуерно кодиране чрез EIО хард диск, което предотвратява нежелания достъп до запазените задачи, като изисква въвеждането на PIN номер от десет цифрения контролен панел на устройството.

HP LaserJet P3015 печата с висока скорост документи с професионално качество, с ясен текст и контрастно изображение, с които потребителите създават отлично първо впечатление при контактите със своите бизнес партньори и клиенти. Принтерът поддържа максималната разделителна способност от 1200 dpi, дори и при печат с най-висока скорост. Скоростта на принтиране е до 40 страници в минута, а благодарение на HP Instant-on (1) технологията първата страница се отпечатва за до 7,5 секунди. С тази технология HP Laserjet P3015 изразходва до 50% по-малко енергия и предлага 50% по-висока производителност в сравнение с традиционната лазерна технология. Потребителите могат да спестят хартия чрез функцията за автоматичен двустранен печат, както и с функцията N-up за възпроизвеждане на няколко страници върху един лист хартия.

За да гарантира бързо обработване на големи файлове, съдържащи сложна информация, HP Laserjet P3015 разполага със процесор 540 MHz, а максималната собствена памет на системата e с обем 640 MB(2). Принтерът разполага както с гигабайтова мрежова карта (10/100/1000 Base-TX Ethernet)(3), така и с вграден Walk-up USB порт, позволяващ разпечатването на PDF, PRN и PS документи директно от включена в контролния панел на принтера USB Flash памет или диск. Принтерът поддържа печат на размери от А4 до А6 и разнообразни печатни медии като различни модели пликове, етикети, прозрачни фолиа и брошури.

Създаден главно за нуждите на малки екипи до 15 потребителя и месечни натоварвания препоръчителнo до 5 000 страници и максимално до 100 000 страници, HP Laserjet P3015 се отличава с изчистен дизайн и висока функционалност. Принтерът разполага с четири редов интуитивен LCD дисплей и навигационни бутони, които дават бърз и удобен достъп до основните функции и задачи. Базовият модел е оборудван с две входящи тави за хартия за 100 и 500 листа съответно, горна изходяща тава за 250 листа и задна изходяща тава за 100 листа. Входящият капацитет може да се разшири до 1600 листа. HP Laserjet P3015 е съобразен с нуждите на офис средата и предлага по-ниски нива на шум по време на работа. Принтерът има автоматичен тих режим на работа, чрез който при разпечатване на малки по обем задачи автоматично се намалява скоростта и нивото на шум до 50db.

Характеристики:

• HP Laserjet P3015 заменя стария модел HP Laserjet P3005
• Високи скорости на монохромен печат до 40 ppm А4
• HP предлага безплатно рециклиране на тонерите си – компанията гарантира, че всички тонери, върнати чрез програмата HP Planet Partners, която се предлага за корпоративните клиенти на компанията в България ще бъдат рециклирани.
• Технология Instant-on за по-бърз печат на първа страница от режим „готовност”(2)
• Автоматичен двустранен печат за пестене на хартия и по-ниски разходи.
• Лесен интерфейс за работа с принтера с предварително запаметени настройки за пликове, картички, гланцова хартия и други
• Предно отваряне за лесна смяна на оригиналните HP консумативи
• HP Easy Printer Care софтуер за удобно управление на малки групи принтери
• HP Тих печат

HP Laserjet P3015 е настолен монохромен лазерен PCL и PS принтер, представен в три конфигурации, който са създадени, за да улеснят потребителите при избора на принтер, които отговаря най-добре на техните специфични нужди. Базовия модел HP Laserjet P3015d с дуплекс, HP Laserjet P3015dn с подобрени мрежови възможности и HP Laserjet P3015x, включващ допълнителна входяща тава за хартия с капацитет 500 листа.

Цена и наличност(4)

HP LaserJet P3015 може да бъде закупен от партньорската мрежа на НР на препоръчителна цена от:
• HP Laserjet P3015d – 1099.00 с ДДС
• HP Laserjet P3015dn – 1339.00 с ДДС
• HP Laserjet P3015x – 1529.00 с ДДС

За HP

HP насочва усилията си върху опростяването на технологичните решения за всичките си клиенти – от отделни потребители до големи корпорации. С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата HP е една от най-големите IT компании в света. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) може да намерите на адрес www.hp.com.

Бележка за редакторите: 

Повече новини от HP, в т.ч. RSS връзки, могат да се намерят на адрес http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/

(1) Instant-on Technology използва модерна технология на смесване за по-бърз печат на първа страница на излизане от режим „готовност”.
(2) Паметта може да се разшири до 640 MB като на отделен слот се добави до 512 MB .
(3) Моделите с вградена мрежова карта 10/100/1000 Base - TX Ethernet са HP Laserjet P3015dn и HP Laserjet P3015x
(4) Посочените цени са средните препоръчителни цени на производителя за България с включен ДДС. Действителните цени могат да варират.

За Контакти:

AMI Communications за HP, t: 02 / 989 51 15 @: martin.maev@amic.bg

Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.629