Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
10 Септември 09, 15:05 / Автор: "Кроношпан България"
Лабиринт и герои от приказките на празника на Кроношпан
Приказни герои и вълшебен лабиринт ще посрещнат децата и родителите им, които ще гостуват на 12 рожден ден на Кроношпан.
Приказни герои и вълшебен лабиринт ще посрещнат децата и родителите им, които ще гостуват на 12 рожден ден на Кроношпан.  

От ръководството на компанията вече отправиха покана към момичетата и момчетата от всички детски градини в Бургас да се включат в традиционните празненства около годишнината. 

На 12 септември през целият ден на територията на предприятието ще се проведат много игри, а наградите в тях ще накарат всяко дете да се усмихне – гарантират рождениците.

Организаторите на тържеството са приготвили за малките, големите и още по-големите гости надуваем замък, забавни игри, томбола и всевъзможни вкусотии.

И през тази година от ръководството на Кроношпан ще изтеглят чрез жребий една детска градина, на която ще бъде подарена модерна детска площадка за игра.

Втората награда ще бъде ламиниран паркет от много висок клас и качество на стойност 1000 лв. С качествената настилка ще бъдат оборудвани помещения в изтеглено чрез нов жребий детско учебно заведение.

Отново по същия начин ще бъде определен и носителят на трета награда – ламинирани плоскости на стойност 500 лв.

На родителите и на придружителите на децата ще бъде дадена възможност да се запознаят производствените мощности на фирмата. “Денят на отворените врати” ще започне в 10 часа в събота и всеки желаещ ще може да обиколи отделните производства с увеселителното влакче.

За гостите е предвидена вкусна почерпка. 

Въпреки икономическата криза, която е обзела страната ни, ние нито за момент не сме обсъждали възможността да не проведем нашия празник. Започнахме годината с пускането в експлоатация на модерния филтър за мокра очистка на газовете, в който инвестирахме 10 млн. евро и сега отново искаме да зарадваме нашите съграждани – коментираха изпълнителните директори на „Кроношпан” Николай Банков и Асен Ников.

Гостите на рождения ден ще могат да посетят празненствата, които започват в събота 12 септември от 10 часа пред административната сграда на фирмата, като се придвижват със специални автобуси.

Осигурени са автобуси, които ще се движат от 10 часа, 11 часа, 12 часа и 13 часа по маршрута

МБАЛ Бургас /Окръжна болница/ - к-с „Зорница”

РУМ „Младост” – к-с „Изгрев”

Спирката на автосервиза - к-с „Изгрев”

Магазин „Сара” – к-с „Славейков”и Кроношпан.

Транспортът за обратната посока е в 10.30 часа, в 11.30 часа, в 12.30 часа и в 13.30 часа.

Източник: 
"Кроношпан България" 

-----------------------------------------------------

Информация за Ден на отворените врати в "Кроношпан България" в Бургас, 12.09.2009 г. от EVENTS.dir.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1504