Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
11 Септември 09, 14:36 / Автор: Publicis Consultants I MARC
Новите лимитирани серии кубински пури на Habanos s.a. за 2009 г. вече са в България
Ценителите на пури, които обичат приключенията на открито, ще могат да се насладят и на новата линия Open на Марката Montecristo.
София, 11 септември 2009 г. - Днес в столичния cigar bar Habana бяха представени лимитираните серии за 2009 г. ръчно произведени пури на корпорацията Habanos s.a от колекцията на световния лидер на пазара. С високата чест тази година са удостоени марките Romeo Y Julieta, Bolivar и H. Upmann, които представят лимитираните серии витоли Duke, Petit Belicoso и Magnum 48. Новите серии елегантно ще заместят миналогодишните любимци Cuaba Piramides, Partagas Serie DN5 и Montecristo Sublimes, които пожънаха невероятен успех в България.

Представянето на трите нови бижута в семейството на Habanos s.a. за 2009 г. беше организирано от ексклузивния дистрибутор на престижните марки ръчно произведени пури „Калиман Карибе”. Анонсирането на лимитираните серии всяка година е едно от най-очакваните събития сред почитателите на изисканите кубински пури.

Интересът към лимитираните серии пури у нас става все по-голям с всяка следваща година. Очаква се, тазгодишните избраници на Habanos s.a да надминат миналогодишния успех на специалната лимитирана колекция на компанията. Форматите са подбрани така, че да задоволят все по-голямото търсене както на по-къси пури, така и на такива с по- внушителен калибър. Специално селектираният тютюн на пурите може да плени и най-претенциозните пушачи. Те могат да открият в Duke, Petit Belicoso и Magnum 48 всички изтънчени натурални аромати, резултат от двегодишното отлежаване на тютюна, от който са произведени.

Новата генерация любители на пурите, които обичат приключенията на открито ще бъдат очаровани от линията Open на една от най-внушителните марки на корпорация Habanos – Montecristo. Тя е първата подобна серия на Montecristo, предназначена за отворени към експерименти хора с различни вкусове и предпочитания. Eagle, Master, Regata и Junior са имената на новите линии, като от тях единствено Master е от позната витола Robusto, а останалите – Genial, Forum и Trabuco дебютират в портфолиото на Habanos.

От м. октомври 2009 автентичността на качествените пури Habanos, които се внасят на българския пазар, е гарантирана и от холограмен стикер, поставен в опаковката на всеки продукт. Нововъведението на „Калиман Карибе” цели да осигури на любителите на кубинските пури, още един отличителен знак и гаранция за качество и доказан произход.

Новите специални изделия на корпорация Habanos s.a. ще се предлагат ексклузивно в лицензираните магазини за пури: “La Casa del Habano”, “Premium cigars & tobacco” още през септември, заедно със световната премиера на продуктите.

За „Калиман Карибе”

„Калиман Карибе” ООД е основана през 1995 година като ексклузивен дистрибутор за България на престижните марки ръчносвити пури на световния лидер - корпорация Habanos s.a. Основните направления в бизнеса на компанията са внос, дистрибуция и ритейлинг на тютюневи изделия и аксесоари за пушене. „Калиман Карибе” е ексклузивен представител за България на “La Casa del Habano “ - световна верига специализирани магазини за пури habanos, като своевременно с това управлява собствена верига луксозни магазини за тютюневи изделия “ Premium cigars & tobacco “ в цялата страна.

Повече информация за „Калиман Карибе”, както и портфолиото на компанията можете да намерите на www.kalimancaribe.com

За допълнителна информация: 9 515 987, 0 888 636 090.


MONTECRISTO OPEN
 

 
     Браузърът ви може да не поддържа показване на това изображение. Както на всеки Habanos фестивал, така и  на тазгодишния, корпорация Habanos ни изненада с нови витоли на една от най-внушителните марки – Montecristo. Te поставиха началото на линията Open и предизвикаха небивал интерес още преди появата си на пазара. 
 
     Защо Open? Естествено, за да очарова настоящите по-читатели на Montecristo и да приветства новата ге-нерация почитатели на пури, които обичат приключенията на открито. Освен това Open е първата подобна серия на Montecristo и идва, и за да покаже, че витолите в нея са за отворени към експерименти хора с различни вкусове и предпочитания. 
 
     Отличителен белег на новата линия е вторият  пръстен, който е представен със  зелен и златист цвят, а върху  него освен “Open” елегантно е  изписан и видът на витолата. A кутиите са от по 20 броя.  
 
     От  първи август в магазините от веригите La Casa del Habano и Premium Cigars & Tobacco почитателите на кубинските изкушения в България вече изпитват удоволствие от дегустацията на три от галериите, като единствената витола, която все още бави дебюта си у нас е фигуралната Regata. 
 
     Повече  информация можете да намерите на www.kalimancaribe.com 
 
 
 Montecristo Open Junior  
  
Браузърът ви може да не поддържа показване на това изображение. 
Галерия: Trabucos      Дължина: 110 mm
            Ринг: 38       Сила: Средна към силна 
 
     Най-малкия формат на новата линия на Monte следва тенденциите, актуални в последно време, за бърза дегустация на един habanos шорт. Нещо като шот, но при пурите, бърз, но сериозен вкус, награда за забързания градски човек.  
 
     Слуховете вече „декласират” бестселъра Monte N 5 поради тази нова силна вътрешна конкуренция, но все пак има доста да се доказва този пионер пред лидера на малките формати – „петичката на Монте”. Двете витоли имат и разминаване във формфактор: Junior е с близо сантиметър по-дълга спрямо N5 и е по-тънкa. Това несъмнено ще привлече дамите към този малък, но пълен с надежди Habano. 
 
 
Montecristo Open Master  
 
Браузърът ви може да не поддържа показване на това изображение.
 
Галерия: Robusto      Дължина: 124 mm
      Ринг: 50       Сила: Средна 
 
     Форматът  на форматите, мастерът на мастерите, Робусто  е най-очаквания формат в портфолиото  на всяка марка. 124мм дължина при  ринг 50 е и най-представителния за всеки бранд, като на витола с този формат се възлагат най-много надежди. Като добавим и факта, че Montecristo Edicion Limitada 2006, онова великолепно робусто, беше и ще остане една от най-обичаните пури за вечни времена, то залозите пред новия Montecristo Open Master скачат до линията на най-високите очаквания. Дали ще оправдае тези очаквания и дали е най-подходяща за почитателите на спортовете на открито от Мастер тип, предстои да разберем.
 

Montecristo Open Eagle 
 
 
Браузърът ви може да не поддържа показване на това изображение.
 
Галерия: Genial       Дължина: 150 mm
      Ринг: 54              Сила: Средна 
 
     Най-големият представител на новата линия впечатлява с прилична дължина и внушителен ринг. Преди да бъде запалена тази витола се отличава с изтънчен аромат на натурален шоколад. В  началото Eagle ни представя кедрови нотки, в комбинация със задълбочаващ се шоколадов аромат – комплексен и пленителен. Заключителната част идва като доказателство, че въпреки младостта си тази витола ще достави удоволствие дори на най-претенциозните пушачи. Сравнението с Edmundo е неизбежно, като поне на този етап Eagle изглежда подобрена версия, която трябва да се опита. 

 
Montecristo Open Regata 
 
 
Браузърът ви може да не поддържа показване на това изображение.
Галерия: Forum       Дължина: 135 mm
 
      Ринг: 46              Сила: Средна 
 
     Забавянето  на Regata я превръща в още по-желана и очаквана витола. Българските почитатели си задават въпроса каква ли е мистерията с по-късното й появяване и с нетърпение чакат да се докоснат до очарователната й фигурална форма. Regata взаимства много от класиката Montecristo N2, като разликата е в силата и дължината, които я превръщат в пура със собствен характер. Каквото й да се каже за нея ще е по-скоро теоретично твърдение, отколкото реално впечатление, така че най-правилното решение е да изчакаме преди да поставим категорична оценка. 
 
     Повече  информация можете да намерите на  
 

Източник: 
Publicis Consultants I MARC

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1533