Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
13 Септември 09, 16:57 / Автор: АЛИАНС БЪЛГАРСКИ КОМАНДОСИ и Сдружение “Младежки Глас”
“АЛИАНС БЪЛГАРСКИ КОМАНДОСИ”
След задължителния инстуктаж на всички участници, мишените бяха прострелвани през целия ден. След тренировъчния процес за използване на малокалибрено оръжие, в който взеха участие всички представители на организациите, се проведе турнир със съзтезателен характер.
АЛИАНС БЪЛГАРСКИ КОМАНДОСИ
Част от "Конфедерация на обществените организации от сугурността и отбраната"
www.commandos-ba.com
“За отечеството – славата, за Нас – честта!” 

Press Release: 14.09.2009 г.

Тази Неделя в Бургас приключи учебното занаятие по стрелби с малокалибрено оръжие, организирано под патронажа на “Алианса на Българските Командоси”. Съвместно със Сдружение “Младежки Глас” бе организирано мероприятието, свързано с превенция на агресията сред подрастващите. На учебната стребла взеха участие освен членове на Командосите, отбори на “ТринитиS SOT”, Автокъща ПЪРВА, представители на младежки политически и неправителствени организации. Преди започване на стрелбите, бе направена дискусия на тема “Превенция на младежката престъпност” и се обсъди нуждата от организиране на повече мероприятия, свързани с възпиране на агресията сред подрастващите.

След задължителния инстуктаж на всички участници, мишените бяха прострелвани през целия ден. След тренировъчния процес за използване на малокалибрено оръжие, в който взеха участие всички представители на организациите, се проведе турнир със съзтезателен характер. Първото място бе спечелено от представител на Командосите, а в почетния Топ 5 се класираха две млади дами, взели участие в стрелбите. След края на турнира бе извършен ритуал по официално връчване на членските карти на трима нови младежи, приети в “Алианс на Българските Командоси” от Димитър Лазаров, секретар на Обл. Комитет на Сдружението. Турнира на бургаското стрелбище “Капчето” приключи с идеята за продължение на инициативата – следващия месец да бъде организирана кръгла маса на тема “Превенция на Младежката Престъпност”.

14.09.2009

Алианс Български Командоси
www.commandos-ba.com

Източник:
Алианс Български Командоси


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4536