Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
13 Септември 09, 17:21 / Автор: PR Agency PRoFile
АНН-ДЖИ ПОСРЕЩНА НЕПТУН
Анн-Джи посрещна Нептун на закриването на летния сезон на Слънчев бряг.
Анн-Джи посрещна Нептун на закриването на летния сезон на Слънчев бряг. Нептун излезе от тъмното море заобиколен от русалки в пищно шествие от полу голи роби държащи запалени факли, съобщава ПРофайл.

Невероятното зрелище е само част от шоуспектакалът организиран по повод закриването на летния сезон и празненствата на летния университет. Сексапилната Анн-Джи беше част от неповторимият спектакъл. Тя поздрави над 300 студенти с най-големите си хитове сред горящите факли на морския пясък, заобиколена от голите тела на танцуващите роби. Само русалките седяха в страни и тъжно гледаха, че не могат и те да се включат в танците, поради факта, че са с опашки! На следващият ден празненството продължи в един от най-хитовите за сезона клубове на Слънчев бряг - “Гранд Де Лукс”в Мултиплейс, където се проведе “Мис и Мистър студентско лято”. 

Там Анн-Джи беше председател на журито и разбира се, разбуни отново духовете, когато се качи на сцената да пее заобиколена от всички претенденти за Мистър. Докато тя пееше всеки от кандидатите се опитваше да я впечатли, но поп принцеската в ролята на жури беше неподкупна и отсъди по достойнство победителя на вечерта,допълват от ПРофайл.

След края на празненствата, певицата и Мис Фитнес България остана да релаксира в Гранд хотел "Оазис" и поддъраше формата си със суши във Fuzen още няколко дни на морския курорт, въпреки, че лятото вече неусетно си отива.

Източник:
PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0082