Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
12 Септември 09, 18:26 / Автор: М-Тел
Сами определяме сметката си с нови M-Tel Surf тарифи
В утрешния изложбен ден на „M-Tel Hi-Tech Fest” посетителите ще могат да видят най-атрактивните предложения от света на смарт телефоните и най-актуалните тарифи за пренос на данни.
12.09.2009 - Четири нови M-Tel SURF тарифи предлага компанията на своите клиенти в рамките на изложението за високи технологии „M-Tel Hi-Tech Fest” пред НДК. Гъвкавите дейта оферти дават възможност за определяне и контролиране на месечната сметка и заплащане според използвания интернет трафик на месец.

Утрешният изложбен ден (13 септември) на „M-Tel Hi-Tech Fest” е посветен на иновациите от света на смарт телефоните и актуалните тарифи за мобилен интернет, които телекомът предлага. Посетителите могат първи да видят и тестват новите смарт предложения от М-Тел и да изберат най-удачната M-Tel Surf тарифа за мобилен интернет, ако не са сигурни точно какво ще е месечното им интернет потребление.

Иновативните предложения M-Tel Power Surf, M-Tel Master Surf, M-Tel Pro Surf, M-Tel Easy Surf дават възможност за проследяване на интернет потреблението с тарифиране на всеки MB и месечна такса заложена според препоръчителния месечен трафик към всяко едно от предложенията.
M-Tel Power Surf и M-Tel Master Surf са подходящи за активни интернет потребители, които генерират голям месечен обем от данни през своя мобилен телефон или компютър.

M-Tel Power Surf е с препоръчителен месечен трафик от 1 GВ до 10 GB за интернет достъп, имейл, чат и мултимедия, видео/радио стрийминг или сваляне на приложения през телефон или компютър. Месечната такса е 15.90 лв., а цената на един MB е 0.01 лв.

Препоръчителен месечен трафик от 100 МВ до 500 MB за интернет достъп, имейл и чат, мултимедия и видео/радио стрийминг през телефона или компютъра са интернет услугите, които клиентите могат да ползват срещу 9.90 лв. на месец и 0.05 лв. на MB с M-Tel Master Surf.

По-икономичните потребители могат да заложат на M-Tel Pro Surf и M-Tel Easy Surf, който са и удачен избор за сърфиране през мобилния телефон.
С M-Tel Pro Surf препоръчителният месечен трафик е от 50 МВ до 100 MB за достъп до wap и webстраници, мултимедия, имейл и чат през телефона. Абонаментът е 5.90 лв., а цената на MB – 0.15 лв.

За 3.90 лв. на месец и цена от 0.25 лв. на MB, M-Tel Easy Surf дава възможност за достъп до wap и webстраници през телефона. Препоръчителният месечен трафик е от 5 МВ до 50 MB.
Посетителите на изложението ще имат и възможността да видят героя сред смарт телефоните – HTC Hero, а също и HTC Magic, които разполагат с уникалната Android™ платформа.

Освен с модерен дизайн, устройствата разполагат още с голям TFT LCD touch дисплей, мобилен интернет през HSDPA, Wi-Fi, GPS. Hero се отличава с пет мегапикселова камера, както и последния интуитивен touch контрол на HTC – Sense. Телефонът поддържа мултимедия и стрийминг, както и множество други услуги и приложения. Последните технологии за имейл и комуникации също могат да бъдат открити в модела, в това число и Microsoft® Exchange Active Synch, с които се синхронизират както календара и контактите, така и e-mail на потребителите.

Благодарение на Android™, която е една от най-атрактивните системи с отворен код, клиентите имат възможност да създават разнообразни приложения за нея. По този начин те ще могат да персонализират своя телефон така, че да отговаря на техния личен стил и начин на живот.
В допълнение, абонатите на М-Тел ще разполагат и с достъп до иновативен софтуерен магазин. В него те ще открият хиляди безплатни приложения в различни категории – игри, финанси, социални мрежи, мултимедийни и други.

Скоро М-Тел ще допълни портфолиото си от смарт телефони с нови предложения както с Android™, така и с Windows Mobile операционна система за телефон.

Изложението M-Tel Hi-Tech Fest ще продължи до 14 септември. То е посветено на най-новото от областта на мобилните комуникации, което телекомът предлага на българския пазар.

Източник:
М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1281