Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
16 Септември 09, 08:08 / Автор: AMI Communications
HP помага на предприятията да навлязат в нова ера на ефективен и интегриран документооборот
Разширяването на сътрудничеството с Canon Inc. и новите решения за управление на съдържанието ще помогнат на предприятията да намалят разходите и да увеличат продуктивността.
Берлин, 16 септември 2009 г. – HP обяви няколко нови предложения за печат, разширяване на 25-годишното си сътрудничество с Canon Inc. и нови програми, които ще помогнат на бизнесa да интегрирана процеса на използване на хартия с дигиталния документооборот.

Широкото портфолио от продукти, услуги и решения за бизнеса, съчетани с опита на HP, имат за цел да намалят разходите, като оптимизират печатната инфраструктура и ефективното управление на печатна среда. Това ще подобри и целия процес на докоментооборот.

„HP помага на клиентите да оценят ролята на печата и изображенията, като по този начин показва нов подход за управление на печатното съдържание. При преминаването от хартиените носители към дигитално съдържание е абсолютно наложително предприятията да започнат взаимодействие с компания като HP, която знае как да свърже печата с IT опита”, коментира Бил Де Ласи, старши вицепрезидент и главен управител на групата на HP за работа с изображения и печат в Европа, Близкия Изток и Африка.

Нововъведенията включват:

•HP и Canon разширяват своето сътрудничество, за да предложат на клиентите на “Аутсорсинг на печатни услуги” (Managed Print Services - MPS) на HP и достъп до най-широкото портфолио от принтери и мултифункционални устройства.

•Нови програми, хардуер и решения ще позволят на партньорите на НР да станат още по-конкурентно способни на пазара на решения за печат.
•Създадено е ново глобално звено Managed Enterprise Solutions, което ще бъде част от подразделението на HP „Решения за печат” (Imaging and Printing Group). То ще работи за разширяването и развитието на MPS и ще помага на клиентите да намалят разходите и да увеличат продуктивността.

•Нови предложения за MPS, включват НР Printing Payback Guarantee, която ще важи за Европа, Близкия Изток и Африка.

•Най-голямото до този момент разгръщане на решения за документооборот създадени, за да подобрят ефективността и да ускорят бизнес резултатите.

„MPS на НР е ценен инструмент, който ни позволява да определим точния бюджет за печат необходим на всеки департамент нещо, което не бяхме в състояние да направим преди това. Намалихме броя на принтерите, които притежавахме, с 60% от първоначалните 550 броя, намалихме консумацията на хартия с 50% и спестихме 30% от общите разходи за печат”, коментира Данарая Сри, Директор „Бизнес системи”, Unilever Индонезия.

За да посрещне нуждите за печат, сътрудничеството между HP и Canon ще осигури пълно портфорлио.

Възползвайки се от успешното 25-годишно взаимодействие, разширеното сътрудничество на HP и Canon обединява водещата позиция на компаниите в сегмента на големите предприятия, за да увеличи ползите за клиентите на MPS на НР.

Сега предприятията имат достъп до най-пълните предложения в индустрията, които включват широка гама от мултифункционални офис системи на Canon и лазерни принтери и мултифункционални устройства НР, приложения за Интернет базирано управление на устройствата HP Web Jetadmin, както и възможности за интеграция и управление на документооборота на НР.

НР позволява на партньорите си да се конкурират по-ефективно на пазара на решения за печат.

Заедно с новата стратегия за пазара на големите предприятия HP представи и няколко подобрения по програмите, свързани с решенията за печат за квалифицираните партньори с фокус върху продуктите, услугите и решенията. Програмата за Изображения и печат ще бъде подобрена през 2010 г. с фокус върху пазара на решенията и средните предприятия:

•Фокус върху средните предприятия
НР разчита на партньорите си да създадат свои бизнес и в сегмента на средните предприятия. Програмата е базирана на съвместно планиране на пазара и определяне на цели за продажби, определени между партньора и неговия специалист по продажби от НР. Тя се състои от инструменти, които развиват преимуществата на партньора, подкрепя го в процеса на продажба и му помагат за сключването на успешни сделки.

•Фокус върху решенията:
Портфолиото от предложения базирани на договор, които включват заплащане за употреба (Pay-per-Usage program (CLPPU), програмата Smart Printing Service (SPS) и заплащане на отпечатана страница Pay-for-Print (PfP) ще бъдат допълнени с въвеждането на решението Quick Page.

•Нова програма за софтуерни решения

НР има една от водещите програми за акредитация и сертифициране в индустрията. Компанията прави сериозни инвестиции за да подсигури ефикасността и лесната употреба в потребителска среда на решенията разработени от ISV партньори. НР ще предложи обучение и продукти за избрани ISV решения чрез HP Solutions Business Partner Program.

Тази програма първоначално ще се фокусира върху въвеждането на документи в системата, документооборот, сигурността на печата и решения за отчетност. Програмата включва също:

•HP Access Control

•Capella FormPort Suite

•Други решения, които ще бъдат представени при старта на програмата

HP създава ново глобално бизнес звено

За да подпомогне развитието и ръста на MPS, компанията представи ново глобално специализирано бизнес звено, Managed Enterprise Solutions (MES). Звеното ще бъде ръководено в региона от вицепрезидент и главен мениджър продажби на печат и услуги за предприятия, „Решения за печат” HP ЕМЕА. Организацията е структурирана, така че да подобри подхода на НР към пазара и да осигури на клиентите най-пълния набор от подлежащи на персонифициране услуги, софтуер и решения интегрирани с пълното портфолио от интелигентни устройства на НР, включително и продукти на Canon.

Управленският екип на MES има по-между си повече от 180 години общ опит в различни сфери като публичен сектор, здравеопазване, финанси, производство и други. Те ще служат като експерти в индустрията, на които клиентите могат да разчитат за намаляването на разходите и подобряване на продуктивността.

Подобряване на докоментооборота и ускоряване на резултатите
С бурното навлизане на дигитално съдържание, глобалните компании се нуждаят от технологични решения, които да им позволят да вземат контрол над изобилието от документи и да превърнат информацията в знание, което могат да използват и управляват. НР разшири своето портфолио от решения за печат, което ще позволи на компании да предвижват документите по-бързо и безпроблемно да извършват трансформацията от дигитални и физически носители.

С повече от 250 подобрения технологията за автоматизиране на печата, предназначена за предприятията HP Exstream 7.0 значително намалява времето необходимо за развитието на документите и намалява разходите за производство и доставяне на персонализирано съдържание чрез множество канали.

Допълнително, НР обяви най-голямото до този момент представяне на нови решения за докоментооборот, включително предложения за публични сектор:

•HP Courts Case Processing Accelerator

•HP Automotive Credit Application Accelerator

•HP Records Processing Solution for Law Enforcement

•HP Manufacturing Time Sheet Collection Accelerator

•HP Account Opening Accelerator for Communications, Media & Entertainment

•HP Insurance Claims Processing Solution

•HP Social Services Case Processing Accelerator

За да продължи да подпомогне клиентите в получаването на последователни и висококачествени решения до днес програмата НР ACT е акредитирала 14 партньора и е сертифицирала 45 решения. Това в комбинация с растящия от година на година брой на решенията и отдадеността на НР да намали времето за създаване на документи и свързаните с това разходи за партньорите, осигурява най-добрите решения за днешната взискателна работна среда.

НР и околната среда

От десетилетия НР е лидер в опазването на околната среда. Програмата HP Eco Solutions обхваща дизайна, употребата и рециклирането на продуктите, както и ефективността по отношение на енергопотреблението и управление на ресурсите. НР влияе на цялата индустрия, като поставя високи еко стандарти в своята дейност и верига за снабдяване. По този начин компанията осигурява практични решения и прави по-лесно за клиентите да намалят своето негативно влияние върху околната среда. Чрез своите изследвания на устойчиви решения, компанията подпомага ниско въглеродната икономика. За повече информация: http://www.hp.com/ecosolutions.

За HP

HP насочва усилията си върху опростяването на технологичните решения за всичките си клиенти – от отделни потребители до големи корпорации. С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата HP е една от най-големите IT компании в света. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) може да намерите на адрес www.hp.com.

Бележка за редакторите: Повече новини от HP, в т.ч. RSS връзки, могат да се намерят на адрес http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/

За Контакти:AMI Communications за HP, t: 02 989 51 15, e:martin.maev@amic.bg

Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.0525