Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
16 Септември 09, 16:20 / Автор: ПроКредит Банк
Услугата Cash Back привлича все повече картодържатели на ПроКредит Банк
Банката е сред първите финансови институции, които предлагат услугата на VISA.
гр. София, 16 септември 2009 г.

В стремежа си да предоставя все по-качественo и пълноценно обслужване, ПроКредит Банк предлага на своите клиенти, притежатели на издадени от институцията дебитни карти Visa Electron, услугата Cash Back.

Тя предоставя възможност на клиентите на банката, плащайки закупени от тях стоки в магазините, означени със стикер Cash Back, да изтеглят сума до 50 лв. на касата, вместо да използват банкомат. За услугата банката не удържа такса от картодържателите. Касиерът от съответния търговски обект ще добави сумата към общата сума на покупката, като операцията завършва както при нормално плащане с банкова карта – с полагането на подпис и въвеждането на ПИН код. След потвърждаването на транзакцията касиерът дава на клиента желаната от него сума в брой.

Новата услуга на VISA спестява време на потребителите като комбинира две операции в една – теглене на пари в брой и плащане на стоки. Cash Back предлага повече локации в градовете, откъдето клиентите и на ПроКредит Банк могат да изтеглят пари в брой – не само на банкомати и каси в клоновете на банката, но и в търговски обекти, които предлагат услугата.

Услугата Cash Back на картите VISA предлага предимства и за търговците. По-честата употреба на банкови карти в обектите им намалява разходите за управление на парите в брой и подобрява сигурността.

ПроКредит Банк (България) е част от международна група от 22 целево-ориентирани финансови институции, чиято дейност е насочена към развиващите се страни и икономиките в преход в три региона на света: Източна Европа, Латинска Америка и Африка. ПроКредит Банк (България) е основана през октомври 2001 г. и предлага банкови продукти и услуги на малки и средни предприятия, големи компании и физически лица. За разлика от останалите банки, ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити. Вместо това, ние се концентрираме върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред нашите клиенти.

За повече информация:

Биляна Миланова
ProCredit Bank
02 813 51 54
02 813 51 10
b.milanova@procreditbank.bg  

Теодор Минчев 
ProCredit Bank 
02 813 52 60 
02 813 51 10 
teodor.minchev@procreditbank.bg

Източник:
ПроКредит Банк

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.7033