Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
17 Септември 09, 09:58 / Автор: Агенция Булгарреклама
БАЛКАНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ОБЛЕКЛО И ТЕКСТИЛ BGate 2009
Балканското изложение за облекло и текстил BGate 2009 ще се проведе за седми пореден път от 17 до 19 септември т.г. в Интер Експо Център – София.
С Ъ О Б Щ Е Н И Е - П О К А Н А

до средствата за масова комуникация

Агенция Булгарреклама и Българска асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил ( БАПИОТ ) имат удоволствието да Ви поканят на 17 септември 2009 г. /четвъртък/ от 11.30 ч. в Интер Експо Център – София , бул. “Цариградско шосе“ № 147 на

О Ф И Ц И А Л Н О О Т К Р И В А Н Е

и

М О Д Н О Р Е В Ю

на

БАЛКАНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ОБЛЕКЛО И ТЕКСТИЛ BGate 2009

Балканското изложение за облекло и текстил BGate 2009 ще се проведе за седми пореден път от 17 до 19 септември т.г. в Интер Експо Център – София.

Бизнес инициативата е полезен форум за професионалисти в производството, услугите и търговията с текстилни стоки и облекло и за всяка компания от модната индустрия, която търси път за консолидация, позиции в съвременните клъстерни структури (национални и регионални) и тясно сътрудничество с балканските текстилни индустрии. И тази година с националното си участие в BGate компании от съседна Турция заявяват своите намерения и възможности за партньорство и активен бизнес.

Участници в Bgate 2009 са фирми, които предлагат облекла като готови изделия, компании, които имат капацитет за работа с материали на клиентите си, производители на текстил и аксесоари, доставчици на машини и оборудване, както и фирми от сферата на услугите – CAD/CAM, дизайнери, конструктори и посреднически агенции.

Сред експонатите са: облекла и трикотаж, модерни професионални машини и оборудване за различни операции, текстил, приспособления и аксесоари за шевното производство, софтуер и CAD/CAM системи на водещи компании за производство и мениджмънт и широка гама услуги за сектора.

По традиция BGate има своята зона за модно шоу – представително ревю за бранша. Известни български модни къщи ще представят колекциите си за 2010 г. Модели на агенция «Визаж» ще дефилират в дамски официални и бутикови облекла, трикотаж и дамска конфекция на «Етере», «Нианел», «Кенсол», «Лара Вил», «Магнолика», модно студио «Коралия», зимна колекция на бутик La Strega, корпоративно облекло и униформи на АТМ, вдъхновения от етно модата и отминали епохи на млади дизайнери от НБУ.

Паралелно с BGate 2009 в Интер Експо Център-София ще се проведе двудневна (17 и 18.09.) Общотекстилна конференция – Иновации в текстила и облеклото, с участието на български и чуждестранни лектори и специалисти.

П Р О Г Р А М А

за 17 септември 2009 г., зала 1 на ИЕЦ

11.30 – 12.30 ч. - Официално откриване от г-н Евгени Ангелов, заместник–министър на

икономиката, енергетиката и туризма

12.30 ч. – Модно ревю и разглеждане на изложението

Източник:
Агенция Булгарреклама

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1124