Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
17 Септември 09, 23:08 / Автор: EG Line
Workspace България откри първия си професионален шоурум за иновативни офис мебели
Нов поглед към офис културата и работната среда предлагат в новооткрития шоурум WorkSpace. Иновативен шоурум с висококачествени мебели и интериорни продукти, които стимулират, мотивират и вдъхновяват хората откри Workspace България на 10 септември в София. Шоурумът се намира в сградата на ABACUS Business Center, бул. България 118.
Във времето, в което живеем, мебелите вече не са единствено функционална част от ежедневието. Те трябва да носят стил, идентификация, чувства. Те са част от битието ни. Създават средата, в която живеем и работим, и дори им позволяваме да определят настроението ни. Това важи и за оформлението на работното пространствo. Съществува тясна връзка между подредбата на офиса, работната среда, фирмената култура и успехите на компаниите. Обазавеждането се превръща в инструмент за пресъздаване на уникалността и ценностите на всяка фирма, правейки ги пространствено осезаеми за служители и клиенти. Формата се превръща във вдъхновение. Функцията се прелива във въображение. Материалите създават емоция.

Иновативен шоурум с висококачествени мебели и интериорни продукти, които стимулират, мотивират и вдъхновяват хората откри Workspace България на 10 септември в София. Шоурумът се намира в сградата на ABACUS Business Center, бул. България 118.

Workspace България е българо-швейцарска фирма и представя световно известни марки за мебели, с изключетелно качество и дизайн. Със своя над 30-годишен опит на швейцарския пазар, фирмата внася в България и една сравнително неразработена за нас услуга – планиране, оптимизация и организация на пространството. Workspace има за цел да подпомага архитектите, инвеститорите и компаниите да създадат и организират мястото за работа и срещи, максимално ефективно, привлекателно и с грижа за здравето и комфорта.

На площ от над 350 кв.м. са изложени комплексни решения за офис, конферентни зали, места за срещи и публични пространства. Услугите и продуктите обхащат цялостния процес - от планирането и конкретната пространствена концепция, през мебелите, акустичната концепция, концепцията за осветление, до интериорните аксесоари. Марките, които се представяват са подбрани на базата на дългогодишен опит и доказано партньорство. Голяма част от тях влизат в България за първи път, след като са добре познати и признати по света -– USM, Herman Miller, Wilkhahan, Republic of Fritz Hansen, Zuco, MOX, Adeco, Lapalma, Ruckstuhl и много други. Дизайнът е както съвременен, така и класически и e основан на комфорт, ергономичност, функционалност, екология, икономия и разбира се естетичност.

За контакти:

Елена Кукушева, EG Line, 02/9531644

Източник:
EG Line

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1167