Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
18 Септември 09, 12:39 / Автор: EventsTeam
D&B Party в клуб The Box, София, 18.09.2009 г.
В събитието ще вземат участие DJ изпълнителите Ogonek (Валери Шолевски) и M@D Twist (Данаил Илиев).
На 18 септември (петък), в столичния клуб The Box (бул. Ал. Стамболийски 41) ще се проведе D&B Party, с участието на DJ изпълнителите Ogonek (Валери Шолевски) и M@D Twist (Данаил Илиев) - създатели на звукозаписна компания METAFIZIQ recordings. Събитието се провежда с подкрепата на компанията за услуги по сигурността Егида 3, а организатор е Тодор Градинаров - мениджър на прохождащи изпълнители, сред които рок групите Str8ahead и Tak’n.

Звукозаписна компания METAFIZIQ recordings е създадена в началото на 2009 г. и вече има една издадена плоча и три диска. Днес лейбълът не спира да радва D&B почитателите, издавайки както българска музика така и таланти от Испания, Франция, Румъния, Германия, Русия и Англия. Вече утвърдени на международната drum & bass сцена, артистите от METAFIZIQ recordings биват канени на участия в Будапеща, Дрезден, Севиля, Париж, Букурещ и др.

Артистите Ogonek (Валери Шолевски) и M@D Twist (Данаил Илиев), Digital Soul (Драгомир Тасков) и Kigami (Павел Бенов) ще имат удоволствието да представят на 18 септември най-новото от лейбъла, като екслузивни парчета, които ще бъдат пуснати за първи път в столичния клуб The Box. Заедно с тях на сцената ще излязат двама млади и бързо налагащи се D&B артисти: Shark (Кристиян Бонев) и Bason (Теодор Асенов). Всички те ще подкрепят каузата „Не на насилието“, стартирала на 24 юни в клуб The Box с концерт на хеви метъл бандите Tak’n и Str8ahead.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
 

-----------------------------------------------------------

Информация за D&B Party, 18.09.2009 г. от EVENTS.dir.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5844