Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
21 Септември 09, 20:27 / Автор: Татяна Педерсен
Сабрина А. Паризи предпочете Дисниленд пред наградите "Еми"!
Сабрина Паризи отново шокира Холивуд със странния си избор да не се появи на 61-то издание на телевизионите награди "ЕМИ".
Сабрина, която е сред най-обсъжданите хайлайф личности в момента и която през последните месеци посети повечето важни събития в Холивуд, никога не е пропускала наградите "ЕМИ".

Тази година обаче ексцентричната и, да признаем, непредсказуема знаменитост, не се появи на червения килим. Отсъствието й не остана незабелязано за журналисти и фотографи, които набързо започнаха да излагат предположения за причините – злополука, болест и т.н. Председателят на конкурса е помолил Сабрина да даде официално изявление за отсъствието си, тъйкато тя е била поканена като специален гост.

По същото време Сабрина можеше да бъде видяна, свежа и щастлива, по дънки и с неглиже прическа – в Дисниленд! Явно предпочела разходката със семейството пред блясъка на Холивуд, тя без да се замисля захвърли рокля за 12 000$ - специално подбрана за събитието, седмици преди това.

Помолена за интервю от телевизия Скай, Сабрина с чувство за хумор споделя, че е шокирана, че при този звезден поток на червения килим са забелязали нейната липса. Тя сподели още, че като специален гост на наградите е посетила всички важни събития свързани с тях, но гала вечерта е била посветена на наградените и определено трябва да се обърне внимание на постиженията на актьорите, а не на нейната липса на това събитие.

Иначе наградите преминаха с присъщия си блясък - знаменитости, шикозни тоалети и сълзливи речи на печалившите. Определено Тони Колет ("United States of Tara") не само изглеждаше великолепно, но заслужено получи наградата за най-добра женска роля, която й бе поднесена от Джъстин Тимбърлейк!

При мъжете тази награда спечели Алек Болдуин. На червеният килим се появиха множество звезди - Том Хенкс, Хайди Клум със съпруга си Сийл, продуцента Джери Брукхаймер, Дрю Беримор, Кевин Бейкън, Сюзън Сърендън, както и нашумелите нови звезди от хитовите сериали "Entourage", "Weeds" и "Gossip Girl".

Любопитното е, че Киану Рийвс също е пропуснал събитието. В Холивуд отдавна се шушука, че мега звездата Киану и светската дива Сабрина имат дългогодишна афера.

Звездите твърдят, че са само близки приятели, но защо ли никой не им вярва!

Източник: Татяна Педерсен

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0271