Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
23 Септември 09, 11:44 / Автор: ПР Агенция Crossroads Bulgaria
BarracudaWare – нова компания за backup и disaster recovery решения
Целта на BarracudaWare е да отговори на нарастващата нужда от надеждни решения за резервиране на фирмената информация и нейното възстановяване в случай на аварии или бедствия.
Американската компания за информационна сигурност Barracuda Networks (http://www.barracudanetworks.com) създаде ново подразделение, насочено към пазара на решения за backup (резервиране) и disaster recovery (възстановяване след бедствия) на данни. Звеното се нарича BarracudaWare и е основано след придобиването на водещия доставчик на backup продукти Yosemite Technologies от Barracuda Networks, което беше осъществено в края на януари 2009 г.

Целта на BarracudaWare е да отговори на нарастващата нужда от надеждни решения за резервиране на фирмената информация и нейното възстановяване в случай на аварии или бедствия. През последните години значението на фирмената информация нарастна многократно и днес загубата на критични за бизнеса данни може да доведе до огромни финансови загуби и дори фалит на една организация. Затова все повече фирми внедряват backup решения и очакванията са този пазар да продължи да расте през следващите месеци.

Портфолиото на BarracudaWare включва няколко софтуерни решения за резервиране и възстановяване на фирмените данни, съчетаващи типичните за Barracuda Networks висока производителност, лесна употреба и висока добавена стойност с възможностите на водещите продукти на придобитата компания - Yosemite Server Backup и Yosemite Desktop / Laptop Backup. Те ще се разпространяват от традиционните канали и партньори на Barracuda Networks, включително IBM, HP и Dell. „Богатият опит на Yosemite в доставянето на лесни за употреба технологии за резервиране и възстановяване на данни, комбиниран с разширяващите се канали за доставка на Barracuda Networks ще спомогне повече компании по света да се възползват от предимствата на тези цялостни решения за информационна защита“ - заяви Дийн Драко, президент и главен изпълнителен директор на Barracuda Networks. У нас решенията на BarracudaWare се предлагат от системния интегратор eFellows (http://www.efellows.bg/), който е партньор на Barracuda Networks за България.

Повече за eFellows 

eFellows (http://www.efellows.bg/) предлага цялостни решения за изграждане на информационната и комуникационна инфраструктура за малки, средни и големи компании, както и за държавната администрация. Компанията има опит от голям брой успешни проекти в банковия сектор, енергетиката, транспорта и логистиката, масмедиите и др. eFellows е в партньорски взаимоотношения със Cisco Systems, Microsoft, Hewlett – Packard, Radware, Aladdin, Barracuda Networks, Clavister и Lancope.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.7056