Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
23 Септември 09, 14:19 / Автор: Viveka Positive Communications
Лоран Бендавид поема поста Главен изпълнителен директор на Карфур България
Лидерът в търговията на дребно в Европа ще открие четири нови обекта в България през следващата година.
София, 23 септември 2009 г. Лоран Бендавид е новият Главен изпълнителен директор на Карфур България. Той наследява поста от Жан Антоан, който поема ръководството на Карфур – Полша.

Лоран Бендавид има 15 годишна кариера в Групата Карфур. Роден е на 4 май 1970 г. в Мароко. Завършил е Висшето училище по търговия в Рен, Франция. Започва работа в Карфур – Франция като ръководител-отдел. В продължение на 6 години е бил ръководител-сектор и директор „Текстил”, както и директор „Бързооборотни стоки” в Карфур-Мексико. Кариерата си продължава през следващите 6 години в Карфур-Бразилия, където е заемал позициите директор „Бързооборотни стоки”, директор „Храни” и директор „Експлоатация на хипермаркети”.

Новият Главен изпълнителен директор ще продължи амбициозната програма за експанзия на Карфур в България.
„За мен е чест и професионално предизвикателство да поема управлението на Карфур България в ключов момент от развитието на Групата в страната. Вярвам, че заедно с отличния екип на Карфур в България успешно ще изпълним ангажиментите си за реализация на стратегията на групата, като разширяваме своето присъствие в основните градове на страната, развиваме партньорската си мрежа и привличаме все повече верни клиенти.”, заяви Лоран Бендавид. 

През 2010 г. Карфур предстои да открие четири нови хипермаркета в търговски центрове в страната. Те ще следват концепцията на Карфур за богат асортимент хранителни и нехранителни стоки на изключително конкурентни цени. В търговската си политика компанията ще залага, както и досега, на работа с български производители и доставчици, в подкрепа на местната икономика. 

„Развитието на Карфур в България е чудесна възможност да удовлетворим изискванията на клиентите, като им осигурим нов отличен опит в пазаруването. Вярвам, че нашето присъствие в страната насърчава развитието на добрите търговски практики. Карфур ще въведе новостите на пазара и ще създаде повече възможности за своите партньори и клиенти. Така ще допринесем за по-високото качество на живот в България”, коментира Лоран Бендавид.

За Carrefour: 

Групата Карфур е най-големият търговец на дребно в Европа и втори в света. Притежава над 15 000 магазина в 32 държави и осигурява над 490 000 работни места. За повече от 40 години Карфур е част от живота на над 20 млн. клиенти в Европа, Азия и Америка.

В групата Карфур влизат различни по формат магазини, адаптирани към изискванията на клиентите - хипермаркети, супермаркети, хард дискаунтъри, convenience магазини и кеш & кери магазини, предлагащи голямо разнообразие от продукти и услуги на най -ниските цени. С повече от 3 милиарда транзакции на година, групата Карфур е социално отговорна компания, гарантираща на своите клиенти качеството и безопасността на предлаганите продукти. Оборотът на групата за 2008 г. възлиза на 96.7 млрд. евро с ДДС. www.carrefour.com

За допълнителна информация: 

Диана Борлакова, Директор Маркетинг и ПР, Карфур България

diana_borlakova@carrefour.com

+ 359 2 809 30 31 

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6406