Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
23 Септември 09, 15:59 / Автор: Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N.
Красива любовна история в римите на S.T.A.M.B.E.T.O. и неговия нов проект за лейбъла “Gangsta Gangsta PRODUCTION”
Любовната балада “Оставяш Следи”, написана от бургаския рапър е и официален първи сингъл към дебютния му албум
Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N.
Bulgarian Non-Government ORGANIZATION
www.myspace.com/ggp4life
e-mail: ggp.office.bs@gmail.com
tel: + 359 889 212 669 – Board of Managers Secretary
tel: + 359 887 819 414 – Chairman
tel: + 359 887 579 059 – PR Department
tel: + 359 898 285 806 – Juridical Department

Press Release: 24.09.2009 г.

Любовната балада “Оставяш Следи”, написана от бургаския рапър е и официален първи сингъл към дебютния му албум

Любовта и семейните ценности са залегнали дълбоко в сърцето на всеки един, макар и на пръв поглед сурово изглеждащ, рап-изпълнител. Въпреки, че на сцената много от артистите протестират и се бунтуват срещу “системата”, излъчват агресия и демонстрират превъзходство над конкуренцията, в душата на един истински рапър винаги има място за малко любов - чувство, което повечето от тях твърдят, че изпитват само към един единствен човек. Такъв е случаят и с бургаската рап-звезда S.T.A.M.B.E.T.O. Новият самостоятелен проект, озаглавен недвусмислено “Оставяш Следи” е записан специално за неговата истинска любов в живота, а именно - приятелката му Деница (JD). Любопитното е, че младата девойка също е рап-изпълнителка, а двамата се запознават преди години по време на запис на обща песен в студиото на лейбъла “Gangsta Gangsta PRODUCTION”. Любовта между двамата се разпалва изведнъж, а младият рапър решава да запише песента като подарък за половинката си по случай тяхната годишнина. Текста на песента е сътворен за една нощ, а мелодичния инструментал се слива с прочувствените рими, които изпълнителят е съчинил. Седмици, преди да бъде пусната официално като сингъл към предстоящия самостоятелен албум на S.T.A.M.B.E.T.O, песента “изтича” в Интернет и става невероятен хит сред младите в цялата страна. Вече има клипчета, сътворени от фенове в популярни български видеосайтове, а телефонът на избранницата на S.T.A.M.B.E.T.O звъни с рингтон на актуалната му нова песен.

“Любовта е чувство, което изпитваш истински веднъж в живота. Споделяйки моята история с младите, искренно се надявам повече от тях да споделят съдбата на мен и моята половинка” – коментира развълнувано идеята за новата си песен S.T.A.M.B.E.T.O.

Това не е първият хит на рапъра, които от години е звезда на родната рап-сцена. Започнал да трупа популярност още от 16 годишен, когато излиза и първият от общо 7-те му видеоклипа и преобръща тотално родните музикални чартове. Последната му песен “Две Души” се превръща в тотален хит дори и извън България, вследствие на което е ремиксирана отвъд Океана от американския рапър C.MILLS, протеже на Jay-Z.

Освен предстоящият нов албум на S.T.A.M.B.E.T.O с работно заглавие “Млад, Успял и Известен“, от щаба на лейбъла “Gangsta Gangsta PRODUCTION” съобщават, че скоро ще пуснат официално и новия видеоклип “Армагеддон” на групата Leaders Clan. Грандиозната изненада, която готвят за феновете си е общият проект със световноизвестния руски рапър Серьога и скандалния немски гигант “AGGRO Berlin”, с които в момента се водят преговори. Вторият проект ще официализира напълно българската ърбън култура на европейската сцена.

Трогателната любовна история “Оставяш Следи” може да чуете директно на официалния адрес: www.myspace.com/ggp4life

Източник: Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.113