Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
24 Септември 09, 15:58 / Автор: ПроКредитБанк
ПроКредит Банк стартира нова кредитна кампания
Банката понижава лихвите по всички новоотпуснати бизнес кредити.
гр. София, 24 септември 2009 г.

На 23 септември ПроКредит Банк стартира своя нова кредитна кампания под надслов ,,Време е да продължим напред”. По този начин банката се стреми да отговори на все по-голямата нужда на малките и средни предприятия от свеж капитал за оборотни и инвестиционни цели. Акцент в кампанията ще бъде поставен върху най-търсените кредитни и лизингови продукти на институцията.

Кредитополучатели по новите кредити могат да са както малки и средни предприятия, така и регистрирани земеделски производители. По време на кампанията новите клиенти на банката ще могат да се възползват от по-ниски лихвени нива с минимум два процентни пункта. Максималният срок за погасяване варира в зависимост от сумата на кредита и от това за какви нужди е бил изтеглен - за инвестиционни или оборотни средства.

ПроКредит Банк предлага гъвкави решения за обезпечение по своите кредитни и лизингови продукти и се ангажира с бърз отговор на постъпилите искания за кредит.

В кредитната си дейност финансовата институция е насочена към предоставяне на достъпно финансиране за малките и средни предприятия. В допълнение на това ПроКредит Банк се концентрира върху отговорното банкиране, като предлага на своите клиенти пълна гама от банкови продукти и услуги. 

ПроКредит Банк (България) е част от международна група от 22 целево-ориентирани финансови институции, чиято дейност е насочена към развиващите се страни и икономиките в преход в три региона на света: Източна Европа, Латинска Америка и Африка. ПроКредит Банк (България) е основана през октомври 2001 г. и предлага банкови продукти и услуги на малки и средни предприятия, големи компании и физически лица. За разлика от останалите банки, ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити. Вместо това, ние се концентрираме върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред нашите клиенти.

За повече информация:

Биляна Миланова
ProCredit Bank 02 813 51 54
02 813 51 10 b.milanova@procreditbank.bg 

Теодор Минчев
ProCredit Bank
02 813 52 60
02 813 51 10
teodor.minchev@procreditbank.bg

Източник: 
ПроКредит Банк

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7378