Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
24 Септември 09, 17:02 / Автор: IDC България
Конференция на IDC: Document & Print Management Solutions 2009: Българският пазар е готов за най-модерни решения за управление на печата и документопотока
Утре, 25 септември 2009 г., в хотел Арена ди Сердика IDC организира събитие за възможностите за контрол на разходите за документооборот и печат на документи – Document & Print Мanagement Solutions 2009.
София, 24.09.09 

Утре, 25 септември 2009 г., в хотел Арена ди Сердика IDC организира събитие за възможностите за контрол на разходите за документооборот и печат на документи – Document & Print Мanagement Solutions 2009.

В много организации средните разходи, свързани със създаване, съхранение, преобразуване в електронен вид, извличане, споделяне и отпечатване на документи в една организация възлизат на от 5 до 10% от приходите от продажби, като разходите за устройства и консумативи са една малка част от тях. Прецизният контрол върху тези разходи може да доведе до снижаването им с 30-40%. Отчитайки този проблем, производителите на периферни печатащи устройства създадоха пакети от услуги, които помагат на организациите да снижат непреките си разходи. 

Партньори на събитието IDC Document & Print Management Solutions 2009 са лидери в предлагането на професионални продукти и услуги за създаването и управлението на документи - HP България и Коника Минолта България.

Интерконсулт България, както и независимият консултант Огнян Дренски ще представят съвременните концепции за управление на документооборота в организациите. Тук е мястото да обележим, че в резултат на широкото разпространение на продукти за документооборот от по-старо поколение в предишните години, има проблем с разбирането на мощните механизми за анализ и контрол на съдържанието, които ни предлагат съвременните технологични средства. Задачата за управлението на документооборота, що се отнася до реализирането на работни процеси, се трансформира в управление на знанието и се свързва с управление на жизнения цикъл на информацията. 

Производството и логистиката на документи (Управление на изхода) освен че ангажира сериозни ресурси и генерира значителни разходи, създава екологични проблеми. Някои индустрии, например фармацевтичната, дори са изправени пред регулации, които са насочени към ограничаване на печатните документи с цел постигане на екологичен ефект. Очакванията са, че през следващите години еко регулациите ще станат още по-строги.

Повече детайли за събитието можете да намерите на:

http://www.idc-cema.com/events/print09bg 

За информация относно участие в събитието, можете да се свържете с Анна Иванова на: aivanova@idc.com; тел./факс: 969 30 56

За IDC

IDC е водеща глобална компания за пазарни проучвания, консултантски услуги и събития в областта на информационните технологии, телекомуникациите и потребителската електроника. IDC осигурява надеждни, точни и с голям приложен ефект данни и анализи с цел да помогне на различни организации да вземат най-добрите решения. Над 1000 анализатори в 100 държави по целия свят

предоставят глобална, регионална и локална експертиза за технологии, бизнес възможности и тенденции. От повече от 44 години IDC осигурява на своите клиенти стратегически виждания, помагайки им да постигнат целите си.

IDC покрива територията на Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка посредством координирана мрежа от офиси в 20 държави, в които работят повече от 140 анализатори. Регионални изследователски центрове са базирани в Прага, Москва, Дубай и Истанбул. Клиентите на IDC включват водещи световни ИТ доставчици и организации, държавни институции, както и представители на финансовата общност.

IDC е поделение на IDG, световен лидер в областта на специализираните ИТ медии, проучвания и събития. Допълнителна информация за компанията може да се намери на адрес http://www.idc-cema.com.

Източник: IDC България 

----------------------------------------------------

Информация за IDC Document & Print Management Solutions 2009 - Конференция за управление на документопотока и печата в организацията, 25.09.2009 г. от EVENTS.dir.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1131