Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
24 Септември 09, 17:11 / Автор: Принцепс Адвъртайзинг
Прерязана е лентата на най-новото изискано столично заведение
С изискано парти в присъствието на светски личности, медии и отбрани гости, официално отвори врати третото заведение от веригата бар & динър „Марсилия”.
23.09.2009г., София. С изискано парти в присъствието на светски личности, медии и отбрани гости, официално отвори врати третото заведение от веригата бар & динър „Марсилия”. Най-новото място за срещи в София е идеално за чаша кафе, обяд, вечеря, коктейл, а защо не и скъпо питие, придружено с пура. Заведението предлага на гостите приятна атмосфера, перфектна кухня и ексклузивна винена листа.

Интериорът в „Марсилия” е изискан и романтичен, което осигурява на заведението незабравима идентичност. Нюанси на ретро стил се загатват елегантно в столовете и полилеите. Цветовете са решени в бордо, бяло и кафяво, а веницианските маски внасят доза артистизъм и шик. Колекцията от вина и пури елегантно допълва обстановката. Цените са съвсем нормални за категорията, менюто е богато с тендеция да се актуализира и допълва на всеки няколко месеца. 

Интересната шоу-програма на откриването стартира на самия булевард, непосредствено до входа на заведението, където актьори с атрактивни костюми и кокили посрещаха гостите. С танци и умело жонглиране с огън, те подготвиха пристигащите за една различна и вълнуваща нощ. Вниманието и специалното отношение към всеки се усещаше още с преминаването през уникалния спектакъл на сенките върху червения килим. 

В официалната част на вечерта собствениците на заведението и кметът на община „Триадица”, г-н Евтим Евтимов, прерязаха червена лента и вдигнаха тост за успеха на заведението. 

Германа Иванова, собственик на заведението, сподели: „Тази вечер е много специална за нас, защото имаме двоен празник – 10 години от създаването на първия бар & динър „Марсилия” в Студентски град, добре познат на повечето от Вас, а сега и официалното откриване на новото ни заведение. Обликът ни се промени през годините, а с него и изискванията ни към самите нас, но ние не спираме да поддържаме стила си актуален и вечно млад, за да осигурим най-доброто за нашите клиенти.”

Непосредствено след официалната част, с чаша шампанско в ръка, гостите се насладиха и на пищна заря. За доброто настроение през вечерта, танците и горещите страсти се погрижи поп & джаз формация „Камино” със специалното участие на Стефан Илчев - копието на гласа на Лили Иванова.

„Нощта на изненадите” - така управителят на заведението Слав Ценов обобщи преживянато в края на вечерта - „За нас клиентите са най-важни. Радваме се, че успяхме да подарим на гостите си една специална вечер. Вярваме, че новото заведение ще отговори на високите им очаквания и в бъдеще ще ги изненадваме все по-приятно.”

Всички присъстващи получиха като подарък специални карти за отстъпка в заведението, отбрани вина от избата на „Марсилия”, както и брандирани изненади на мобилните си телефони чрез иновативна технология за блутут маркетинг. 

На снимката:

От ляво на дясно:

- Евтим Евтимов, кмет, община " Триадица"
- Германа Иванова, собственик, бар & динър "Марсилия"
- Пейо - водещ / певец
- Слав Ценов, управител, бар & динър "Марсилия"

За повече информация:

Виолетка Минкова, pr@princeps.bg, моб. 0889 600 284,

Източник: 
Принцепс Адвъртайзинг

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4573