Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
29 Септември 09, 11:01 / Автор: United Partners
Митко Дамов отбелязва 15 години творческа кариера
Вече 15 години “VOGUE VISION GROUP” заедно със своя създател и арт директор - Митко Дамов, пишат своите редове в историята на съвременната българска модна индустрия.
Вече 15 години “VOGUE VISION GROUP” заедно със своя създател и арт директор - Митко Дамов, пишат своите редове в историята на съвременната българска модна индустрия. 

Тази есен Митко Дамов, кани свои приятели и клиенти, за да отпразнуват заедно 15 годишнината от началото на неговата творческа кариера.

Събитието ще се състои на 30 септември в централното фоайе на хотел Hilton с начален час 19.30.

Организаторите от “VOGUE VISION GROUP” ще очароват своите гости със завладяващ спектакъл, концептуално подчинен на „пътуването през времето” и на идеята за това, че всеки твори своята история. Вечерта ще бъде озарена от уникално визуално шоу, което ще потопи в светлина, музика и усещане за движение, всички присъстващи.

Специален гост на събитието ще бъде арт директор на LA BIOSTETHIQUE Paris - Стефан Галиен.

Той започва своята кариера на топ стилист в Лондон. Там работи в небезизвестния салон в Кавън Гарднер - меката на модните тенденции в Лондон, където придобива своя опит като стилист. След това той започва работа като коафьор във Видал Сасун. Следващата стъпка в кариерата му в екипа на Аведа в Лондон, където той става артистичен директор и скоро след това отваря своята първа академия за коафьори. В края на 80-те години той е сред финалистите на престижните награди “London Hairdressing Award”. През 2001 година той става член на екипа на La Biosthetiques, а няколко години по-късно вече е Творчески директор заедно с Йорк Цимер. Заемайки тази позиция той участва активно в дизайна и концепцията на национални и международни семинари и спектакли, които делят един и същи успех както и самата La Biosthetique академия.

В майсторски тандем – Митко Дамов и Стефан Галиен, ще демонстрират на живо, своите виртуозни умения и техники в коафьорското изкуство. По време на шоуто ще бъдат представени новите тенденции в косите за сезон 2009/2010. Гостите ще видят фризурите чрез ревю, в което моделите ще дефилират със стилните и артистични облекла на MALLONI и KULT.

По-късно чрез обединението на визия и музика, изпълнителят Любо ще отведе гостите на кратко „презокеанско пътуване до Ню Йорк”, а балет Expose ще демонстрират изкуството на танца.

Заповядайте на събитието, за да отпразнувате заедно с Митко Дамов и екипът на “VOGUE VISION GROUP” отминалите 15 години на вдъхновение и съзидание и за да погледнете към бъдещето през погледа на един творец.

Информация за Митко Дамов отбелязва 15 години творческа кариера, 30.09.2009 г.

За повече информация:

United Partners
02/832 33 44
vesela@united-partners.com
desislava@united-partners.com

Vogue Vision
02/9862054, 0898414423
mitko_damov@hotmail.com


Източник:
United Partners

-------------------------------------------------------

Информация за Митко Дамов отбелязва 15 години творческа кариера, 30.09.2009 г. от EVENTS.dir.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1161