Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
29 Септември 09, 20:22 / Автор: Apeiron Academy
С нов проект и обновена лекционна програма стартира новата учебна година в Apeiron Academy
"Срещи с Добри комуникатори" е новият проект на Apeiron Academy, с който ще бъде открита учебната година на Академията на 30 септември 2009 г. в столичния хотел "Метрополитън", от 18.30 до 20.00 часа.
"Срещи с Добри комуникатори" е новият проект на Apeiron Academy, с който ще бъде открита учебната година на Академията на 30 септември 2009 г. в столичния хотел "Метрополитън", от 18.30 до 20.00 часа. Специален гост на събитието ще бъде Бойко Василев, журналист и водещ на предаването „Панорама” по БНТ. Темата на срещата ще бъде „Велики комуникатори – по света и у нас”. В края на срещата ще има възможност в свободна дискусия да бъдат обсъдени теми и въпроси, породили се от представянето на специалния гост.  
 
Това специално събитие е първото от поредица срещи с други добре познати личности, които са заслужили с личните и професионалните си постижения да бъдат наричани „Добри комуникатори”. В продължение на девет месеца, от септември 2009 г. до юни 2010 г. (с изключение на м. декември), всяка последна сряда от месеца
Apeiron Academy ще кани изтъкнати фигури от обществения живот на България, за да споделят своите лични и професионални уроци. Освен тях, специални гости на събитията ще бъдат и изявени журналисти, които ще модерират дискусиите. 
 
Общото при избора на специалните участници е, че всеки от тях трябва да е доказал себе си в дадена професионална област, използвайки добрите комуникационни правила и умения. 
 
Проектът цели създаване на място за дискусии по актуални теми и аспекти на комуникационния процес, с участието на публични фигури, представители на медиите, ПР експерти и други специалисти, за които комуникацията е в основата на професионалното им развитие. 

По време  на първото от поредицата събития Apeiron Academy ще представи и обновената си лекционна програма за новата учебна 2009-2010 година. Към лекторите на Академията тази година се присъединиха проф. Христо Кафтанджиев, университетски преподавател по интегрирани маркетингови комуникации и Еленко Еленков, експертът, отговарящ за цялостната поддръжка и обновяване на сайтовете на медийната група Икономедия. Графикът на тренингите по дати може да бъде видян на новия сайт на академията
www.apeironacademy.com

Източник: 
Apeiron Academy

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.485