Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Храни

Вземи в gLOG
01 Октомври 09, 20:21 / Автор: APRA Porter Novelli
НОВИЯТ KIT KAT®- KIT KAT® SENSES® ВЕЧЕ Е И НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР
Страната ни е първата в Централна и Източна Европа, където компанията лансира новия си шоколадов десерт
Новият шоколадов десерт на Nestle KIT KAT® SENSES® вече е на българския пазар. Фабриката на компанията в София е единствената в света, която произвежда продукта за износ в над 10 страни до момента.

Шоколадовите продукти за импулсна консумация заемат почти 1/3 от целия пазар на шоколадови изделия в България. По данни на AC Nielsen сегментът на шоколадовите десерти расте с изключително бързи темпове и е удвоил стойността си за последните две години. Част от него е и новият KIT KAT® SENSES®, който, със своите едва 165 калории, отговаря напълно на потребителските тенденции от последните години, които предполагат търсене на по-балансирани храни.

KIT KAT® SENSES® е най-мащабният проект на марката след лансирането на KIT KAT® CHUNKY® за последните 10 години, като инвестицията в него е най-важната за фабриката в София, превишаваща 10 млн. евро и е част от международната стратегията за развитие на фабриката. KIT KAT® е стратегическа марка номер 1 от шоколадовия бизнес на Нестле и от дълги години е един от най-продаваните и най-обичани шоколадови десерти в световен мащаб. През 2010 марката ще навърши 75 години от създаването й.

България е първата държава в Централна и Източна Европа, където компанията лансира продукта, а български екип участва в проекта още от самото му разработване в продуктово-технологичния център на Нестле в Йорк. Първите държави, лансирали KIT KAT® SENSES® са Великобритания, Франция, Германия, Испания, Португалия, Канада, Австрия, Италия, Малта, Швеция, Швейцария, Холандия, Белгия. Предстои продуктът да бъде лансиран и в Полша и Гърция. За лице на българската премиера на KIT KAT® SENSES® компанията избира Мария Илиева.

Източник:
APRA Porter Novelli

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4849