Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
02 Октомври 09, 09:12 / Автор: M-Tel
М-Тел оборудва компютърна лаборатория в СУ
Модерна учебна зала за занятията по информационни технологии получиха студентите от Факултета по математика и информатика към Софийския университет.
Нова компютърна лаборатория, предназначена за студентите от Факултета по математика и информатика към Софийския университет откри официално М-Тел. В нея студентите ще имат възможността свободно да усъвършенстват знанията и уменията си. Дарението е в размер на 35 хиляди лева. На събитието присъстваха деканът на Факултета по математика и информатика проф. дмн Иван Сосков, заместник ректорът по научната и международна проектна дейност проф. дмн Недю Попиванов, а от страна на М-Тел Александър Щок, който е директор "Телекомуникационни мрежи и услуги" и Мирослав Младенов, директор "Управление и експлоатация на корпоративни системи".

Традиционното спонсорство на технически факултети в българските ВУЗ-ове е част от дългосрочната стратегия на телекома в подкрепа на образованието и насърчаване развитието на студентите от техническите специалности.

Сред останалите студентски инициативи на М-Тел са ежегодните стажантски програми, участието във форуми на кариерата, инициативата М-Теl Master Classes както и подпомагането на различни научно-изследователски дейности.

В най-близко бъдеще студентите от СУ ще имат възможност да присъстват и на серия от отворени семинари с практическа насоченост, които ще се водят от висококвалифицирани специалисти на М-Тел. По този начин компанията ще подпомогне професионалната ориентация на студентите и ще допринесе за разширяването на знанията им с актуални теми от областта на информационните технологии. 

Източник:
М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

13.8639