Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
05 Октомври 09, 12:22 / Автор: Първа инвестиционна банка
ПИБ в една от най-функционалните сгради в София
Новата сграда се намира на адрес бул. “България” №81Г и е с висок енергоспестяващ клас А, отличава се изключителна сигурност на комуникациите и захранването, ергономичност и съответства на всички стандарти за ефективната работа на модерна банкова институция.
Информация за медиите

04. 11. 2009 г.

Първа инвестиционна банка започна преместването от централната част на столицата и по-точно от ул. “Стефан Караджа” №10 в нова сграда. Тя се намира на адрес бул. “България” №81Г и е с висок енергоспестяващ клас А, отличава се изключителна сигурност на комуникациите и захранването, ергономичност и съответства на всички стандарти за ефективната работа на модерна банкова институция. Промяната ще оптимизира разходите по експлоатация и поддръжка и ще подобри работните процеси.

Новата сграда, която ПИБ наема, се намира в една от най-комуникативните части на София, която с бърз темп се обособява като нов търговски и административен център на града. ПИБ разполага с леснодостъпни и обширни наземен и подземен паркинги, което значително улеснява престоя на клиентите в Банката. Банковият салон на ПИБ в сградата на бул. “България” №81Г предлага на своите клиенти всички банкови продукти, включително кредитиране на граждани.

В новата сграда на Банката на бул. “България” №81Г към момента се помещават Дайнърс клуб Интернешънъл и дирекция “Картови разплащания”. До средата на месец ноември тази година в нея ще бъдат и дирекциите “Международни разплащания”, “Маркетинг, реклама и ВО”, “Управление на човешките ресурси”, “Кредитиране на МСП”, “Продажби”, “Операции и IT” и “Административна”. В сградата на ПИБ на бул. “Драган Цанков” №37 клиентите могат да намерят дирекциите: “Правна”, “Корпоративно банкиране”, “Методология”, “Клонова мрежа” и “Банкиране на дребно”.

ПИБ като социално отговорна институция към своите служители, гарантира чрез наемането на нова сграда, осигуряването на модерни, ергономични и функционални работни места. 

Източник:
Първа инвестиционна банка

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1133