Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
06 Октомври 09, 10:51 / Автор: MB Communications
Верига магазини Internity със стабилни финансови показатели в кризата
Компанията собственик не предвижда съкращения на персонал или закриване на локации.
06 октомври 2009

Водещият търговски представител на GLOBUL, Internity, собстевност на Авенир Телеком България, отчита за третото тримесечие на годината стабилни и постоянни приходи. Спрямо миналата година плащането на месечни сметки на GLOBUL през Internity се е увеличило с над 60 %. С тези резултати фирмата показва добре ориентирана политика към клиента, която дава положителни резултати и във времена на световна финансова криза.

Петър Петров, Търгвски Директор на компанията, коментира: «За поддържане нивото на приходите в условия на изострена икономическа обстановка разчитаме на перфектни локации и голям човекопоток. Само през последния месец плащането на сметки на Globul през нас се е увеличило с 20%. Прекратяването на договора между Office 1 Super Store и Globul откри нови възможности за Internity.»

Към момента Авенир Телеком България има 86 магазина в цялата страна и 330 души служители. Предвид финансовите показатели, във фирмата не се предвиждат съкращения на персонала или затваряне на локации. Едно от основните пера в бюджета - за обучение на персонала, също ще остане непроменено и без намаляване на първоначално зададените стойности.

Фирмата не предвижда и замразяване или преструктуриране на стартирали вече проекти и инициативи. Няма да се намаляват бюджети или да съкращават пера от бюджета за реклама. През цялата година Internity продължава да организира игри с различен награден фонд – телефони, аксесоари и продукти свързани с мобилните комуникации. В момента се изготвят коледните промоции и изненади за клиентите на фирмата.

За Internity /www.internity.bg/

Internity е търговската марка на Aвенир Телеком България.
Aвенир Телеком България е част от международната верига Авенир Телеком Груп с над 650 магазина в цяла Европа. Централата на фирмата е във Франция. Останалите страни в които групата има филиали са: Испания, Португалия, Англия, Румъния и България.

В България компанията е от юли 2006г. От стъпването си на българския пазар, след придобиването на веригата магазини "Da,da", фирмата е инвестирала над 5 милиона евро само в търговска мрежа. Магазините на веригата, познати под марката "Internity" вече са 88, от които 86 собствени и 2 франчайзинг под марката "Da,da".

Авенир Телеком има договори с BILLA и Кауфланд, което и дава възможност да бъде на едни от най добрите локации в страната.

За повече информация:

Прес офис
Николета Христова
02/9878130
0888605252
hristova@mbcomms.com

Източник:
MB Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1413