Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
10 Октомври 09, 22:42 / Автор: Лео Богдановски
Трамвай №5 и кукери с порцеланова сватба на „Златен кестен”
Джина и Джон празнуват с Орлин Горанов и Тончо Русев.
Солистката на Трамвай №5 Джина Иванова и китаристът на Кукери Иван Иванов-Джон отпразнуваха порцелановата си сватба в Петрич по време на шлагерния фестивал „Златен кестен 2009”. Музикантите събраха приятели и колеги на тежка софра в елитна механа в южния град, за да почерпят с отбрани питиета и мезета за 20-годишния си брак.

Купонът се заформи след рецитала, който Джина Иванова изнесе след края на първата конкурсна вечер. На сцената в читалище „Братя Миладинови” тя представи песните от дебютния си солов албум „Тя”, както и някои от най-популярните парчета от времето на Трамвай №5. За да отбележат подобаващо порцелановата сватба, Джина качи на сцената и Джон, за да изпълнят емблематичния хит на Кукери „Отвори ми, нося тишина”, което бе посрещнато с бурни овации от публиката. В програмата се включи и дъщерята на музикалното семейство – красивата блондинка Мартина Иванова, която показа, че е наследила таланта на родителите си с две самостоятелни парчета. Младата певица помогна на майка си при изпяването на вокалните партии в многогласните песни на Трамвай №5.

След края на концерта фестивалното жури уважи празника на Джина и Джон с присъствието си на тяхното парти. Председателят на оценяващата комисия Орлин Горанов и композиторите Тончо Русев, Александър Бръзицов, Захари Георгиев и Светослав Лобошки се разписаха с тостове с уиски, водка, бяло и червено вино за порцелановата сватба. Сред гостите бяха още шефът на „Музика и забава” в БНТ Любен Кънчев със съпругата си Лили Вучкова – главен редактор на списание „Диети и красота”, бизнесменът Живко Караделиев, който подпомага финансово фестивала и домакинът на „Златен кестен 2009” Добринка Бацарова – собственичка на 4-звездния спа хотел „Бац”, която дава Голямата награда в конкурса за песен – 1 седмица почивка в най-луксозния комплес в Петрич. В заведението имаше и жива музика, която не спираше да поздрвява порцелановите сватбари Джина и Джон, но със специален поздрав беше удостоен и маестро Тончо Русев.

Текст под снимка:

Джина и Мартина закриха първата вечер на „Златен кестен 2009” с хитове на Трамвай №5

СНИМКА: WWW.BGESTRADA.COM

Лео Богдановски

Медиен консултант

www.leobogdanovski.com

GSM 0898 33 95 33

Източник:
Лео Богдановски

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.448