Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
08 Октомври 09, 22:53 / Автор: Лео Богдановски
Мустафа Чаушев и Орлин Горанов с рецитали на „Златен кестен”
Общо 200 участници, сред които и международно участие от Валандово и Радовиш, ще се изявят на сцената на „Златен кестен” в Петрич тази година.
Естрадните легенди Мустафа Чаушев и Орлин Горанов ще бъдат специални гости на шлагерния фестивал „Златен кестен 2009”, който започва утре, 9 октомври (петък), в Петрич, съобщи музикалният директор на форума Захари Георгиев.

Орлин Горанов е председател на фестивалното жури и ще изнесе рецитал на галавечерта в неделя. Мустафата пък ще подари най-хубавите си песни на публиката в южния град след приключването на втората конкурсна вечер. С него ще бъде и щерка му Ажда, с която ще изпълнят своите дуетни песни. Рециталът в първата фестивална вечер ще бъде на Джина Иванова от „Трамвай №5”. Червенокосата чаровница ще представи песните от дебютния си солов албум „Тя”. Любопитното е, че на сцената със свои парчета ще се появи и нейната дъщеря Мартина.

Общо 200 участници, сред които и международно участие от Валандово и Радовиш, ще се изявят на сцената на „Златен кестен” в Петрич тази година. В журито, освен Орлин Горанов, влизат някои от най-големите ни композитори, като Тончо Русев, Александър Бръзицов, Светослав Лобошки и Захари Георгиев. Поетът Евтим Евтимов, шефът на „Забава и музика” в БНТ Любен Кънчев и Ангел Ангов от организационния комитет допълват групата на оценяващите.

Голямата награда за песен ще бъде връчена от собственичката на 4-звездния спа хотел „Бац” Добринка Бацарова – 1 седмица почивка в най-луксозния комплекс в региона. В конкурса за изпълнители пък ще бъдат раздадени първа, втора и трета награди.

Организатори на „Златен кестен 2009” са община Петрич в лицето на градоначалникът инж. Вельо Илиев и читалище „Братя Миладинови” с активното участие на новия секретар Гичка Тренева. Международният фестивал за градска и популярна шлагерна песен се провежда с подкрепата на бизнесмена Живко Караделиев.

Лео Богдановски,

Медиен консултант

www.leobogdanovski.com

GSM 0898 33 95 33

Източник:
Лео Богдановски

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9542