Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
08 Октомври 09, 19:02 / Автор: MB Communications
Най-малкото Bluetooth устройство в света във верига магазини Internity
Nano USB, Мини WI-FI адаптор и Bluetooth високоговорител за кола с размерите на кредитна карта допълват минималистичната серия на Авенир Телеком – екслузивен дистрибутор на продуктите на Bee Wi за България
08 октомври 2009

За първи път в България влизат три нови устройства, които се характеризират с най-малките размери в своите класове. Устройствата са на марката Bee Wi и са носители на световни награди за дизайн и минимализъм.

Според Петър Петров, Търгoвски Директор на Internity българският потребител на технологични устройства вече има много високи изисквания и „малкото никога не е достатъчно малко и леко, а бързото все още е далеч от желаното най-бързо устройство”. Затова веригата сключва ексклузивно партньорство с Bee Wi и прави световните премиери на джаджи и аксесоари достъпни веднага и в България.

Ето и техиническите параметри на трите минималистични премиери за този месец:

Bluetooth Nano USB, модел BBA200-А0 - е адаптор, скойто можете да свържете своя компютър или лаптоп безжично, директно с блутуут на мобилният ви телефон, принтер, мишка, слушалки и др. С най-малкият размер досега в целия свят - 90х110мм и тегло 26 грама той е направен по последни, най- нови технологии. Благодарение на минималистичния си дизайн може да остане свързан постоянно за машината без да пречи на работата. Техническите му характеристики са - Bluethooth 2.0 + EDR: 3 мегабита за секунда и обхват 10 метра. В магазините на Internity може да го намерите на от 19,90 лева.

Мини WI-FI адаптор 802.11n, модел BWA211-A1. С този WI-FI адптор, можете да използвате безжичен интернет, дори ако вашият компютър нямата WI-FI система. Ако пък вашият компютър има инсталирана WI-FI система, но с друга технология този WI-FI адаптор му дава подобрение чрез последната WI-FI технология в изключително малък и дискретен размер. Чрез него имате връзка навсякъде където има WI-FI обхват, при това три пъти по- бърз от останалите WI-FI адаптори със скорости - 150 Mb/s срещу 54 Mb/s, и високо качество - 802.11 n. Като най- малкият адаптор в света той се инсталира бързо и лесно и също така е лесен за употреба. С малките си размери-63х21х10мм и тегло от 9 грама, той предоставя възможност да свържете вашият компютър безжично с вашата мрежа и друга техника с WI-FI - принтери, да свързвате и обменяте информация с други компютри, видео от вашият телевизор и др. Условията за ползване са - да имате компютър с USB вход, Windows 2000/HP или Vista 32 бита или 64 бита и операционна система: РС. В магазините на Internity може да го намерите на цена от 49,90 лева.

Bluetooth високоговорител за кола Модел BBS200-A0 е най-тънкият и най-лекият безжичен високоговорител за кола с екстри в света - с размера на кредитна карта с най-високото качество на звука до сега. Толкова е малък, че можа да се побере в джоба на ризата ви и да го ползвате навсякъде и по всяко време. Той е универсално съвместим с всички Bluetooth и Hands-Free приспособления, може да бъде използван с мобилният ви телефон, ЕЕЕРС или Скайп. Притежава опция която автоматично изключва музиката, когато вие получавате обаждане, има бутони за включване и изключване, ако вие желаете да проведете разговор. Характеризира се с голяма издръжливост – до 10 часа време за разговор и 8 дена стендбай, както и с бързо презареждане – 1.30 минути. Както и другите три продукта и този е уникален с малките си размери - 86х54х5.5мм и 32г. В магазините на Internity може да го намерите на цена от 99,90 лева.

За Internity /www.internity.bg/

Internity е търговската марка на Aвенир Телеком България.

Aвенир Телеком България е част от международната верига Авенир Телеком Груп с над 650 магазина в цяла Европа. Централата на фирмата е във Франция. Останалите страни в които групата има филиали са: Испания, Португалия, Англия, Румъния и България.

В България компанията е от юли 2006г. От стъпването си на българския пазар, след придобиването на веригата магазини "Da,da", фирмата е инвестирала над 5 милиона евро само в търговска мрежа. Магазините на веригата, познати под марката "Internity" вече са 88, от които 86 собствени и 2 франчайзинг под марката "Da,da".

Авенир Телеком има договори с BILLA и Кауфланд, което и дава възможност да бъде на едни от най добрите локации в страната.

За повече информация:

Прес офис
Николета Христова
02/9878130
0888605252

hristova@mbcomms.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5476