Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
11 Октомври 09, 13:40 / Автор: PR Agency Anettevents
„Народно дело“ – вестникът с най-дълга история в гр. Варна отбеляза 65 години
Екипът на „Народно дело“ отбеляза 65-годишнината на вестника заедно с останалата част от голямото медийно семейство на Инфо медия Варна. Историята на печатното издание започва пред далечната 1944 г. В списването на повече от 19 000 броя са участвали стотици варненски журналисти.
Екипът на „Народно дело“ отбеляза 65-годишнината на вестника заедно с останалата част от голямото медийно семейство на Инфо медия Варна. Историята на печатното издание започва пред далечната 1944 г. В списването на повече от 19 000 броя са участвали стотици варненски журналисти. Днес ежедневникът разполага с млад, но опитен екип от редактори, репортери и дизайнери. Вестникът има и собствен сайт, който е огледален образ на печатното издание.

Празникът бе придружен от затрогващи мигове, в които приятели на „Народно дело“ - актьори от Кукления театър начело с директорката Вера Стойкова, изненадаха екипа с няколко весели скеча и пожелаха на всички още дълги години да продължават да списват вестника. От своя страна главният редактор Ангел Петричев подчерта, че като историк е особено горд да бъде начело на едно толкова старо издание, положило своето начало още през войната, преминало през всичките промени през последните 65 години и оцеляло във времето. Той обеща, че дори и да се наложи да се рисува на ръка, „Народно дело“ пак ще продължи да излиза, за да може да остане и занапред Вестникът на Варна. Задоволството си от екипа на вестника сподели и управителката на „Народно дело” Моника Гуцанова.

От две години „Народно дело” се радва и на нова графика, което промени неговата визия и го превърне в едно наистина модерно издание. Наскоро бе създадена и новата медийна група „Инфо медия Варна“, в която влизат вестник „Народно дело“, „Медийна компания“ и „Пресцентър Варна“, както и най-новият продукт на екипа iVarnaTV.

Повече за „Инфо медия Варна“

Модерен, актуален, интересен и амбициозен – това е вестник „Народно дело“, който навърши 65 години от създаването си. В списването на повече от 19 000 броя са участвали стотици варненски журналисти. Ежедневникът разполага с млад, но опитен екип от редактори, репортери и дизайнери. Той е ориентиран към активната част от населението, която има потребност от точна информация. Вестникът разполага и със сайт, който е огледален образ на печатното издание. Според последните статистики той достига средно 3000 уникални посещения дневно.

„Пресцентър Варна”, помещаващ се в Двореца на културата и спорта, е първият професионален център за организиране на пресконференции, семинари, представяне на продукти, мултимедийни презентации и имиджова реклама. Той отворя врати на 5 декември 2005 г. Месечно в него се провеждат между 20 и 30 събития, в това число пресконференции, семинари, срещи, промоции.

„Медийна компания“ ООД е представител на Нова Тв, PRO BG, TV7, RE TV, TV Europa, Eurokom за гр. Варна. Екипът е в основата на създаването на iVarnaTV. Освен чисто новинарската мисия на новата он лайн медия, след кастинг за водещи през лятото на 2009 г., започва и поетапното излъчване на различни публицистични и развлекателни предавания. 

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8502