Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
07 Октомври 09, 20:49 / Автор: Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА
Гурме атмосфера и много мебели от 14 до 17 октомври в Интер Експо Център
За пореден път в рамките на Светът на мебелите Центърът за дизайн на мебели и интериор ДИБЛА ще представи млади дизайнери, които ще демонстрират своите проекти и иновации в този бранш.
Експонати от всички направления – от класически мебели до модели с източна стилистика и композиции за създаване на модернистичен интериор, добър подбор на универсални и редки видове дървесина, мебели, съчетаващи утвърдени и нови технологии и богатство от стилове – това е вложено в артикулите на производители и търговци на петото изложение Светът на мебелите. То ще се проведе от 14 до 17 октомври в столицата и в него ще вземат участие както български фирми, така и фирми от Испания, Гърция, Полша и Турция. Организатори на събитието са Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Агенция Булгарреклама.

За пореден път в рамките на Светът на мебелите Центърът за дизайн на мебели и интериор ДИБЛА ще представи млади дизайнери, които ще демонстрират своите проекти и иновации в този бранш.

Сред изложителите, разкриващи разноликия свят на мебелите, са сдружението на български производители РОДОПСКА МЕБЕЛ – ВЕЛИНГРАД, обединяващо близо 30 фирми, ТЕРА АРТ 2001, която произвежда мебели от масивна дървесина по дизайн на клиента, НИКРО - предлагаща комплексни решения и обслужване на офиси, банки, ваканционни комплекси, заведения за обществено хранене, кухни и трапезарии, фирма ЕВРОДОМ - поддоставчик на популярните IKEA, както и много други.

Оригинални решения за външно и вътрешно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, комплекси, градини, както и иновативни материали в интересни форми ще представи ДИЗАЙН ГРУП, а фирма КОМФОРМА слага акцент върху плетените мебели за вашия хотел, бар, ресторант и спа център.

Керамика за дома и градината, както и богато разнообразие от декоративни аксесоари и артикули от естествени материали ще предложи ХОУМ ДЕКОР. Ще видим и СТИЛ ДЕКОР, предлагаща продукти за интериорен и екстериорен дизайн с асортимент от над 7000 аксесоара.

Заедно със Светът на мебелите ще се проведе и СИХРЕ - най-престижното у нас специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане. В рамките му ще се проведе второто издание на специализираното национално изложение за кафе - КАФЕ ФЕСТИВАЛ 2009, организирано от Българската Кафе Асоциация и Coffeeland.bg.

За първи път в рамките на изложението СИХРЕ ще бъде изградена специална Зона за срещи (Meeting Zone), където ще се провеждат срещи под формата на бизнес закуска, обяд и кафе, като за менюто на участниците ще се грижи избран топ готвач.

Съвместно с Българското гурме общество ще бъде организирана и Официална гурме вечер за членове на обществото, професионални и неправителствени организации, участници в изложението, хотелиери, ресторантьори, F&B мениджъри. Неповторимата атмосфера на вечерта ще бъде гарантирана от изискано петстепенно меню, което ще бъде поднесено в съчетание с изискани вина, избрани от сомелиер от Българско гурме общество. Предвижда се и представяне на световен кулинарен гайд, насочен към професионалистите, както и провеждане на специализирани фирмени семинари по браншове.

Паралелно с двете изложения посетителите ще могат да видят и новости от света на осветителната техника, представени на международната изложба Експолайт. 

Източник:
Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1153