Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
13 Октомври 09, 06:36 / Автор: EventA PR & Event Agency
Esthetic Privilege България започна серия от обучения и диамантени срещи
С луксозно парти и демонстрация NATURA BISSЕ гостува на един от най-реномираните салони за красота в източна България - салон „Визаж” в гр.Добрич и неговата чаровна собственичка Бисерка Димитрова.
С луксозно парти и демонстрация NATURA BISSЕ гостува на един от най-реномираните салони за красота в източна България - салон „Визаж” в гр.Добрич и неговата чаровна собственичка Бисерка Димитрова. В изключително изискана и стилна атмосфера, с неподправен стил на професионализъм г-жа Грети Гарсия, изпълнителен директор на Esthetic Privilege България представи мисията на компанията и уникалността на продуктите на испанския козметичен лидер пред нежната част от елита на града и региона. Обучаващия дерматолог Esthetic Privilege – д-р Ива Стоилова детайлно запозна присъстващите със спецификата на терапиите и продуктите на NATURA BISSЕ.

В продължение на няколко часа гостите имаха възможност да опитат част от процедурите изпълнени от терапевтите на салон „Визаж” и Esthetic Privilege България.

Терапиите на NATURA BISSЕ са формулирани с максимална концентрация на високоефективни съставки и нови консистенции. Испанската марка се стреми да гарантира най-високо качество, инвестира време и средства за откриване на нови формули за най-добро обслужване на клиентите, за изграждане на най-висококвалифицирани професионалисти на най-добре селектирани и необикновени продукти. Те са разделени на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Най-новото и изключително в грижата за кожата естествено е ориентирано в глобалното лечение против стареенето. NATURA BISSЕ е марка пионер, която предлага най-добрата и най-ефективната грижа за кожата.

Esthetic Privilege България – официален представител за страната на NATURA BISSЕ планира серия от подобни демонстрации в различни райони, съобразени с бързо разрастващата се партньорска мрежа от луксозни козметични центрове.

* * *
Esthetic Privilege е изключителен представител за България на Cosmofrance, (Маями, САЩ), Cosmogene S.A. (Женева, Швейцария) и Moohan Engineering Group (Сеул, Корея). Компанията има за цел да доставя на българския пазар цялата гама от продукти и апарати необходими в сектора на естетичната медицина и козметология.

За Контакти:

Надя Ванева
ПР мениджър

EventA
PR & Event Agency
www.eventa.bg
Sofia, Bulgaria
25 Str. Buzludja
phone: +359 2 490 31 06
fax: +359 2 954 86 53

Източник:
EventA

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1121