Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
13 Октомври 09, 18:12 / Автор: ПроКредит банк
ПроКредит Банк откри свой център за обработка на данни
В специално пригодени помещения на площ от 2 600 кв. м. вече оперират 4 от отделите на банката – „Плащания”, „Онлайн банкови услуги”, „Информационни технологии” и „Разработване на софтуер”.
В края на месец септември ПроКредит Банк откри свой собствен център за обработка на данни. Центърът се помещава в новопостроена пететажна сграда на адрес гр. София, бул. проф. Цветан Лазаров №90-92.

В специално пригодени помещения на площ от 2 600 кв. м. вече оперират 4 от отделите на банката – „Плащания”, „Онлайн банкови услуги”, „Информационни технологии” и „Разработване на софтуер”. Това са технологичните и бек-офис звена, които се занимават с едни от най-важните дейности в банката, а именно осъществяването на всички видове плащания, телефонно и интернет банкиране и системна поддръжка на компютърните системи в институцията.

Чрез възможността за по-бърза обработка на информация, центърът неминуемо ще повиши качеството на обслужване, като това ще се отрази благоприятно върху ежедневната работа на всички клонове на ПроКредит Банк в страната.


ПроКредит Банк (България) е част от международна група от 22 целево-ориентирани финансови институции, чиято дейност е насочена към развиващите се страни и икономиките в преход в три региона на света: Източна Европа, Латинска Америка и Африка. ПроКредит Банк (България) е основана през октомври 2001 г. и предлага банкови продукти и услуги на малки и средни предприятия, големи компании и физически лица. За разлика от останалите банки, ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити. Вместо това, ние се концентрираме върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред нашите клиенти. 

За повече информация: 


Теодор Минчев
ProCredit Bank
02 813 52 60
02 813 51 10
teodor.minchev@procreditbank.bg

Източник:
ПроКредит Банк

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5563