Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
15 Октомври 09, 12:20 / Автор: AMI Communications
HP представя първия домашен принтер HP Photosmart с ТоuchSmart технология
HP представи новата гама многофункционални принтери HP Photosmart с уникалната чувствителна на допир технология HP TouchSmart. Това са първите у нас домашни принтери, които осигуряват на цялото семейство бърз, лесен и забавен печат само с едно докосване. Серията HP Photosmart включва 5 нови продукти: HP Photosmart C4680, HP Photosmart, HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.
Разглеждането, редактирането и отпечатването на снимки и документи вече е възможно само с едно докосване

14 октомври 2009, София – HP представи новата гама многофункционални принтери HP Photosmart с уникалната чувствителна на допир технология HP TouchSmart. Това са първите у нас домашни принтери, които осигуряват на цялото семейство бърз, лесен и забавен печат само с едно докосване. Серията HP Photosmart включва 5 нови продукти: HP Photosmart C4680, HP Photosmart, HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.

HP прави принтирането част от всекидневния живот, като позволява на всички в семейството да се включат. Креативните платформи на HP Photosmart променят принтера от устройство за работа до продукт за забавление на цялото семейство. С уникалната HP TouchSmart технология, дори и най-малките могат сами да печатат снимки или игри, без да се налага да използва компютър. Всички членове на семейството могат да отпечатват изображения, документи и проекти, като използват опцията QuickForm на чувствителния на допир дисплей.

С едно докосване
С най-новите принтери HP Photosmart домашните, снимките и документите могат лесно да бъдат разпечатани само с едно докосване. Принтирането на снимки с отлично качество, ярки и наситени цветове е стандарт при всички модели HP Photosmart, което позволява на цялото семейство да споделя незабравими моменти, както никога досега. На екрана могат лесно да бъдат разглеждани и селектирани снимки директно от USB, устройства с USB връзка или карта-памет (всички модели разполагат със слотове за карти). Aвтоматичните настройки за премахваме на ефекта “червени очи” и редактиране на нивата на светлина и цветове помагат на потребителите да се насладят на най-доброто качество на разпечатките, при това бързо и лесно.

Лесна употреба
Последните модели многофункционални принтери HP Photosmart предлагат невероятна функционалност, като същевременно са лесни за настройка и употреба. Ключовите им характеристики включват:

•HP Photo Print Gadget позволява на потребителите да изберат снимка от папки, приложения, е-mail и уеб сайтове и да я пуснат в специалната икона на HP Photo Print Gadget на десктопа („drag and drop”). Софтуерът интелигентно редактира и изрязва изображенията, така че те да отговарят на размера на фото хартията. Така редактирането и разпечатването се превръща в много по-бърза и приятна дейност.
•HP Smart Web Printing помага на потребителите да пестят мастило и хартия, като избират текстове и снимки от различни уеб страници и ги комбинират в една отпечатана страница. Така всеки потребител разпечатва само информацията, която иска.
•Голяма част от новите HP Photosmart имат вградена възможност за безжична свързаност, която осигурява удобен печат за всички в семейството с достъп от всяко място в дома. Свързването към безжична мрежа става само с едно докосване и прави включването на принтера по-лесно от всякога.(1) Принтерите с тази опция са HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium.
•Собствениците на Apple iPhone™ и iPod touch™ могат да се насладят на безжичния печат на снимки използвайки приложението HP iPrint Photo, което е първото по рода си безплатно приложение достъпно от Apple App Store. (2)

HP Photosmart C4680 All in One
HP Photosmart C4680 е интелигентно мултифункционално решение, което прави сканирането, копирането и печата лесни и достъпни за цялото семейство. Цветният дисплей на принтера с HP TouchSmart frame осигурява лесно преглеждане и разпечатване на снимки, уеб страници и документи.

HP TouchSmart frame включва 3,7 см. цветен дисплей с чувствителни на допир бутони, разположени от ляво и дясно на екрана за лесна навигация по време на печатане. Принтерът използват интегрирани фото глави (IPH) за по-висока надеждност и по-добро качество на печат.

HP Photosmart и HP Photosmart Wireless All in One
HP Photosmart е компактен принтер, предлагащ лесната употреба на TouchSmart frame с контролни бутони, разположени от ляво и дясно на екрана за лесна навигация и 3.7 см. цветен дисплей, позволяващ на потребителите лесно да преглеждат, печатат, копират и сканират снимки и документи, без да имат нужда от компютър.

HP Photosmart Wireless добавя към тези функции и възможността за включване към безжична мрежа. (1)

И двете устройства използват четири индивидуални мастилници HP 364 с dual-drop volume технология (технология с 2 размера капки), която подобрява детайлите на снимките, позволява по-плавното преминаване между цветовете, по-наситено черно и създава живи цветове и текст с качеството на лазерен печат.

HP Photosmart Plus All in One
HP Photosmart Plus All-in-One е цялостно решение за печат, сканиране и копиране, което позволява на потребителите да печатат снимки, уеб съдържание и документи чрез безжична мрежа. Принтерът разполага с 6.1 см. TouchSmart екран, на който могат да се разглеждат, редактират и разпечатват снимки, без дори да се налага свързване с компютър.

Принтерът използва четири индивидуални мастилници HP 364, които осигуряват високо качество както при печат на текст, така и на цветни изображения. Разпечатките са бързо съхнещи с подобрена технология за водоустойчивост и против размазване. Новите мастила са оптимизирани и за печат върху порести медии.

HP Photosmart Premium All in One
HP Photosmart Premium All-in-One включва удобството на големия 8.9 см. TouchSmart дисплей. От него потребителите могат директно да разглеждат, редактират и отпечатват снимки с отлично качество от онлайн албумите в http://www.snapfish.com/(3). HP Photosmart Premium предлага вградени Wi-Fi, Bluetooth® и Ethernet възможности за лаптопи, настолни компютри и мобилни устройства.
HP Photosmart Premium има вграден модул за двустранен печат, позволяващ на потребителите да спестят средства като печатат от двете страни на листа.
Принтерът също използва пет индивидуални мастилници HP 364 (включително стандартната HP 364 Photo Black или опционалната мастилница с голям капацитет XL) за отличен фото печат.
Проектирани с грижа към околната среда, одобрените по програмата ENERGY STAR® AiO продукти намаляват консумацията на енергия с повече от 25% в сравнение с предходните модели и предлагат възможност за оптимизиране разхода на хартия с автоматичния двустранен печат.
Първокласен печат и работа
HP Photosmart C4680 е съвместим с мастилниците HP 300 / 300 XL черно и трицветни мастилници (C, M и Y), създаващи документи с високо качество и трайност. За по-достъпен печат потребителите могат да използват и HP 300 Photo Starter Pack.
HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus и HP Photosmart Premium са съвместими с мастилниците HP 364. Потребителите могат да избират между стандартните и XL мастилници, както и Photo Value Packs, в зависимост от индивидуалните им нужди и възможности.
HP 364 Series Photo Value Pack осигурява алтернативен пакет, който включва 100 листа от HP Advanced Photo paper 10 x15см мат и три мастилници от сериите HP 364 – C, M и Y.

Опаковка с нов вид
Всички НР консумативи и принтери имат нов дизайн на опаковката с елегантни черни кутии, ярки образи и лесно разпознаваеми символи, които допълват съществуващите опаковки на мобилните и настолни компютри на НР. Благодарение на тях потребителите лесно могат да различават продуктите на НР в търговската мрежа.

Цени и наличност (4)
Препоръчителните крайно-клиентски цени в лева с ДДС и наличност на продуктите в България са следните:
•HP Photosmart C4680 – 169 лв., наличен от октомври 2009
•HP Photosmart – 209 лв., наличен от октомври 2009
•HP Photosmart with Wireless – 269 лв., наличен от октомври 2009
•HP Photosmart Plus – 309 лв., наличен от октомври 2009
•HP Photosmart Premium – 389 лв., наличен от октомври 2009

За HP
HP насочва усилията си върху опростяването на технологичните решения за всичките си клиенти – от отделни потребители до големи корпорации. С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата HP е една от най-големите IT компании в света. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) може да намерите на адрес www.hp.com.

1 Изисква WPS рутер с интегриран push-бутон. Безжичната връзка зависи от физическите препятствия и разстоянието от източника
2 Безплатно сваляне от Apple’s App Store, повече информация: www.hp.com/go/iPrintphoto
3 Изисква регистрация в Snapfish.com и връзка с интернет на принтера.
4 Препоръчителни цени на дребно. Реалните цени могат да варират.


За контакти:

Мартин Маев, @:martin.maev@amic.bg, t: 989 51 15

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1215