Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
20 Октомври 09, 21:32 / Автор: Асен Ламбрев, mymall.bg
Уникалният виртуален мол MyMall.bg стартира днес
Днес в интернет пространството бе даден старт на единствения по рода си, не просто интернет магазин, а интернет мол MyMall.bg, където освен, че може да пазарувате, можете да създадете Ваш собствен интернет магазин.
Уважаеми посетители и потребители,

специално за вас ние създадохме уникалния MyMall.bg. Първият в България он-лайн мол, който ви предлага атрактивната възможност да създадете и да обслужвате свой собствен е-магазин.

Спестете от разходите за осигуровки, заплати и наеми като предлагате стоките и услугите си при нас. Спестете време и елиминирайте стреса от задръствания и тълпи от хора, ограничете риска като пазарувате от внимателно подбрани фирми и марки в удобно за вас време, mymall.bg е на ваше разположение 24/7... може би си търсите ботуши, панталони, дънки, сако, риза, вратовръзка….избирате подарък за свой близък, разгледайте категориите: стоки за дома, бижута и часовници, цветя и градина…обзаведете кабинета или офиса си в категория офис оборудване , или може би вече огладняхте, в mymall.bg може да поръчате дори и храна.

Ще се убедите, че mymall.bg е много повече от добре познатите ви интернет магазини. MyMall.bg е Вашият виртуален, комерсиален, развлекателен център. Вижте сайта и решете, ще предлагате или ще пазарувате?!?...

Не забравяйте да споделите впечатленията си, това ще е полезно, както за нас, така и за всички потребители!!!

За Контакти:

Асен Ламбрев
Мениджър Маркетинг и Продажби

Източник:
mymall.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.9472