Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
16 Октомври 09, 21:56 / Автор: М-Тел
М-Тел с най-добри вътрешни комуникации
На специална церемония вчера компанията беше отличена с три от общо петте награди в първия конкурс за ефективни вътрешни комуникации в страната Grapevine Awards.
На специална церемония, състояла се в хотел Метрополитън в София снощи, М-Тел спечели три от пет награди в първия професионален конкурс за ефективни вътрешни комуникации в България Grapevine Awards, организирани от Apeiron Academy.

Авторитетното жури на конкурса включваше български и чуждестранни професионалисти по връзки с обществеността, а председател беше почетния член на CIPR, Великобритания, Лиам Фицпатрик. Общо 13 вътрешни кампании на големи фирми, сред които Данон, ЕОН, и други, представили свои вътрешни проекти, бяха номинирани в пет категории. М-Тел беше единственият участник, номиниран във всяка една категория - Вътрешнокомуникационна кампания, Вътрешноорганизационно събитие, Вътрешно печатно издание, Корпоративна социална отговорност и Онлайн медия.

Първото отличие М-Тел получи в категория Вътрешнокомуникационна кампания за програмата Be a part!, насочена към повишаване на ангажираността на служителите в компанията. Благодарение на множеството инициативи и ефективната им вътрешна комуникация в рамките на програмата, ангажираността на служителите за 2008 година нараства със 17 пункта, а участниците в изследването на Hewitt Associates, чрез което се измерва тя, се увеличиват двойно в сравнение с предходните години. 

В категория Вътрешноорганизационно събитие телекомът получи отличие за срещата на ключовите служители на компанията, май 2008 година. Събитието впечатли журито с мащабите, идейната концепция и постигнатите резултати. 

Третата награда отличи М-Тел в категория Вътрешно печатно издание. Спечелилият проект тук е списанието Mteller, което е вътрешно корпоративното издание на компанията. То отразява ритъма на живот в М-Тел и включва участието на всички служители на компанията.

Конкурсът Grapevine Awards насочва вниманието на компаниите към недотам развитата в България област на вътрешните корпоративни комуникации. При избора на победителите се взима под внимание активността на служителите в съответните проекти, както и тяхното мнение и оценка на дейностите. 

Източник:
М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1122