Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
25 Октомври 09, 17:43 / Автор: APRA Porter Novelli
Владо Карамазов посреща гости с NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®
На домашно парти, организирано по случай официалното представяне на новата кафе-система, атрактивните момчета от 3о5 представиха видеоклипа към новото си парче "Back to you".
Седмица след като най-популярната марка кафе в света - NESCAFÉ® и световният лидер в производството на еспресо кафе машини - KRUPS обявиха съвместния си проект, актьорът бе домакин на домашно парти по случай лансирането на NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Владо Карамазов представи любимата си придобивка, която се е превърнала в „новата страст” на актьора и приятелите му. Той посрещаше гостите с горещи кафе специалитети и коктейли и се забавляваше заедно с момчетата от 3о5, които представиха видеоклипа към новото си парче - вдъхновен от NESCAFÉ® Dolce Gusto.

В пъстроцветния апартамент всеки гост имаше възможност сам да избере как да прекара остатъка от вечерта. Някои предпочетоха да се глезят с кафе специалитети и дори си ги приготвяха сами, други, с коктейл в ръка, тихо се заиграха на скрабъл, домино и подреждаха пъзели в спалнята. А трети се отдадоха на творческите си пориви и се изявиха като истински артисти в художественото ателие в „апартамента на NESCAFÉ® Dolce Gusto”. Домакините бяха организирали и томбола, в която един късметлия спечели симпатичната кафе-система NESCAFÉ® Dolce Gusto, която „ще внесе цвят” в дома му.

Докато Карамазов се вихреше около кафе-системата и възторжено разказваше колко е доволен от еспресо и капучино напитките, които си приготвя вкъщи, DJ Мартен и барманите от Flair Forever Team направиха страхотно шоу. Момчетата демонстрираха на присъстващите уникалните си умения във въртенето на бутилки. Мелодията на песента „Sex machine” на James Brown беше вдъхновила танцьорките от M-Dance балет да направят специална хореография, с която гостите на събитието се забавляваха.

Сред гостите на партито бяха актрисата Елен Колева и Сашо Моллов – режисьор на клипа към новото парче на 3о5 - "Back to you".

Източник:
APRA Porter Novelli 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1189