Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
26 Октомври 09, 22:22 / Автор: Viveka Positive Communications
Най-добрите жилищни комплекси от затворен тип ще бъдат представени на BalPEx Exclusive
Ексклузивни оферти в рамките на ексклузивния формат на изложението.
26 октомври 2009 г.

Най-добрите оферти за жилищни комплекси от затворен тип ще бъдат представени на тазгодишния ексклузивен изложбен формат BalPEx Exclusive, който ще се проведе на 5 и 6 ноември 2009 г., заедно с конференцията BalREc – Awaiting Recovery, в столичния Кемпински Хотел Зографски. Очакваното възстановяване на пазара провокира организаторите на изложението да селектират водещите проекти в края на 2009 г., като по този начин покажат кои са устойчивите формати в сектора и привлекат вниманието на клиентите, търсещи изгодни сделки.

Редица авторитетни компании ще представят модерни жилищни проекти и ще обявят новите си начинания. Сред тях е водещият инвеститор в недвижими имоти България Инвестмънт Груп, познат с един от най-атрактивните жилищни проекти извън София – Велико Търново Хилс. Модерният комплекс е разположен на 2 км от центъра на Велико Търново върху площ от близо 60 000 кв.м. Той включва жилищни блокове и еднофамилни къщи, спортен център, детска градина и прилежаща инфраструктура. В края на септември първият етап от комплекса беше завършен, с което вече 100 семейства могат да се нанесат в новите си жилища.

България Инвестмънт Груп ще представи и своя проект в София – Меркюр, разположен на бул. Черни връх. Луксозната жилищна сграда включва 64 апартамента и предлага набор от съоръжения и услуги, типични за 5-звездните хотели, включително рецепция с 24-часово присъствие; луксозно фоайе с лоби бар; ресторант; напълно оборудван фитнес с масажен салон; спа център с две сауни и парна баня, закрит басейн с шезлонги.

Друг ключов участник в изложението е водещият инвеститор в недвижимите имоти и строител на търговски и жилищни обекти AFI Europe Bulgaria, част от AFI Group, който работи по планирането и проектирането на третия си жилищен проект в София. Комплексът Малина Тюлип, разположен на 39 100 кв.м. в кв. Малинова долина, ще включва 500 апартамента, изградени с качествената конструкция и новаторски дизайн, характерни за обектите на AFI Europe Bulgaria. Спокойствие, зелена среда, впечатляваща гледка, удобство и бърз достъп до централната част на София ще отличават Малина Тюлип. В рамките на BalPEx Exclusive ще бъдат представени и два проекта в реализация на AFI Europe Bulgaria. Това са Витоша Тюлип и Лагера Тюлип.
Витоша Тюлип е комплекс от затворен тип от 11 сгради, с общо 144 апартамента, плувен басейн и спортен център. Комплексът вече има акт 16. Лагера Тюлип е мащабен жилищен проект от затворен тип, чийто първи етап включва изграждането на 248 апартамента, магазини, детска градина и спортен център. Опитът на AFI Europe в създаването на жилищни комплекси по цял свят допринася значително за дизайна и изграждането на Лагера Тюлип, който включва и търговски площи, подземен паркинг, места за отдих, детски площадки и градини с много зеленина.

Ексклузивният формат на изложението представя фирма Крит с жилищен комплекс от затворен тип 20 Бора, в кв. Манастирски ливади – Изток, в непосредствена близост до бул. България. Концепцията на проекта е основана на елегантен дизайн, устойчива среда и усещане за семеен уют. Още един проект на компанията намира своето място в BalPEx Exclusive - многофункционалната сграда Sonique, разположена в Студентски град, в непосредствена близост до Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Носителят на приза за най-хармонична жилищна среда в конкурса „Сграда на годината 2008” – луксозният комплекс Бутик Резиденс на фирма Планекс също ще привлече вниманието на посетителите на изложението. Разположен в един от най-престижните райони на Варна – Траката, в близост до двореца Евксиноград и курорта Св. св. Константин и Елена, комплексът е изцяло „обърнат” към морската панорама с гледка към Варненския залив. Бутик Резиденс разполага с богато озеленен вътрешен парк с водна каскада и система от изкуствени езера. Изградени са игрища за минифутбол, тенис на корт, волейбол и игрища за малчуганите – бадминтон, детски игри, както и модерна и обезопасена, екологично съобразена детска площадка. Осигурена е цялостна поддръжка и управление на комплекса.

Фирма Планекс ще представи още един жилищен проект във Варна - Вива, който се състои от четири сгради с модерни апартаменти, офиси и търговски център, разположени в кв. Левски. До момента са построени първите две здания от комплекса, Вива 1 и 2. Догодина ще бъдат завършени търговски център Вива, офисната сграда и жилищните комплекси Вива 3 и Вива 4. Предвидено е цялостно оформяне на съвременна градската среда с водни каскади и парк. Изграждат се подземни паркинги, супермаркет Била, козметичен и фитнес салон, детска занималня и сладкарница.

Артекс Инженеринг представя три жилищни проекта и екокомплекс ПАНОРАМА ПАРК, разположени в София. Жилищна сграда ТИНТЯВА 2 е вторият етап от едноименен мини жилищен комплекс, който се отличава с много добри функционални схеми на апартаментите и луксозно изпълнение на общите части и околното пространство пред сградите. Комплексът впечатлява с модерна визия, съчетана с високото качество и професионализъм на изпълнение, характерни за ARTEKS Premium Collection.

Жилищна сграда на ул. ТРАЯНОВИ ВРАТА е бутикова жилищна сграда в кв. Стрелбище, в близост до Южния парк, до пазара в кв. Иван Вазов и бул. България. Тази сграда е втори етап от комплекса, който ще бъде заключен между улиците Йордан Йовков, Деде Агач и Траянова врата. Комплексът ще бъде оформен с красиви огради, фенери и паркоелементи. Луксозният жилищен комплекс STELLA BOYANA в кв. Бояна, срещу Правителствената резиденция, е третото предложение на Артекс Инженеринг. Той предоставя пространство на удобство и максимален комфорт за обитателите си. Апартаментите са просторни, с прекрасна панорама към Витоша.

Вторият етап на екокомплекс ПАНОРАМА ПАРК е друга ексклузивна оферта на Артекс. Състои се от две жилищни сгради – PREMIUM и de luxe, които ще разполагат с общо 104 апартамента, като общият брой на апартаментите в комплекса ще бъде 250. Това са модерни жилища, които предлагат идеалният бонус – собствен парк с алеи, цветя, площадки за игра на децата и кътове за отдих. Архитектурата на екокомплекса не само се вписва по подходящ начин в околната среда, но и допринася за нейното облагородяване като инфраструктура и естетика, запазвайки екологичния баланс.

Галчев Холдинг участва в ексклузивния формат на изложението с жилищния комплекс от затворен тип Резиденция Ботаника. Разположен в непосредствена близост до ботаническата градина на кв. Бояна, той разполага с четири сгради, които са газифицирани, с централна климатизация и със собствени гаражи. Освен това комплексът включва обслужваща зона със SPA център, фитнес, център за красота, спортна зала, две детски центъра, интернет кафе, покрит басейн, който през лятото ще се отваря частично, джакузи, сауни, съблекални, аптека и лекарски кабинет, паркинг. Галчев Холдинг представя и луксозен жилищен комплекс Сирена в курортен комплекс Слънчев Бряг, на първа линия, в близост до плажната ивица. Изграден с висок клас материали, комплексът разполага с фитнес и СПА център, външен басейн, барбекю, тераси и обособени места за паркиране. Предлагат се 50 луксозни, напълно завършени 2-стайни, 3-стайни и многостайни апартаменти.

Модерен дизайн и архитектура отличават жилищно-административен комплекс City Park Offices and Residence на Орвитекс. Разположен е в централната градска част на София, на ул. Цар Симеон, в непосредствена близост до бул. Тодор Александров, бул. Константин Величков и парк Света Троица. Предлагат се напълно завършени 2-, 3-, 4-стайни апартаменти и мезонети. Офис сградата в комплекса разполага с 16 офиса от типа open space, 8 магазина, надземни и подземни паркоместа. Комплексът има акт 15.

Напълно завършен комплекс с офиси и апартаменти, разположен на столичния бул. България №51, в близост до кръстовището с бул. Тодор Каблешков, представя фирма Силвер Кон. Качественото строителство, престижната локация и близостта до основна пътна артерия, са главните предимства на комплекса.

Генерален спонсор на изложението BalPEx Exclusive и конференцията конференцията BalREc – Awaiting Recovery, е инвестиционната компания България Инвестмънт Груп. Златен спонсор е пропърти мениджмънт дружеството АПМ, а сребърен спонсор е AFI Europe. Партньори са: Хоум фор ю, Sparkassen Immobilien, Terra Tour Service, Аргогруп, Кинг Стърдж, Forton International, Райфайзен имоти, Европейски търговски център, Грийнлайф, Феър Плей Интернешънъл.

Повече за конференцията BalREc – Awaiting Recovery и изложението BalPEx Exclusive можете да видите на http://www.balrec.eu/

За допълнителна информация:

Андреана Станкова, Viveka Positive Communications, + 359 2 980 45 87,

+ 359 896 665 676 

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1113