Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
28 Октомври 09, 22:16 / Автор: AMI Communications
Опазването на околната среда остава водеща цел в новото портфолио лазерни принтери на HP
28 октомври 2009 – HP разширява портфолиото си от лазерни принтери, като прибавя два цветни и един монохромен модел.

HP представи HP LaserJet CP 4525, HP LaserJet CP5225 и LaserJet P3015

28 октомври 2009 – HP разширява портфолиото си от лазерни принтери, като прибавя два цветни и един монохромен модел.

Водещото за HP при създаването на новите модели принтери е грижата за околната среда. И трите принтера са сертифицирани по програмата ENERGY STAR® и използват Instant-on technology, за да помогнат на организациите да намалят едновеременно разходите си и вредното влияние върху околната среда.

Одобрените по програмата ENERGY STAR® LaserJet принтери намаляват разхода на електроенергия с повече от 10% в сравнение със стандартните устройства. В допълнение към това Instant-on Technology осигурява до 50% намаляване на електроенергията в сравнение с традиционната технология и в същото време отпечатва първата страница за секунди - с 50% по-бързо от конкурентните продукти.

Два от новите принтери (HP Color LaserJet CP4525 и HP LaserJet P3015) помагат на потребителите да защитят по-добре конфиденциалната информация, която се изпраща и съхранява на устройствата. Това е възможно благодарение на приложенията, позволяващи оторизация чрез въвеждането на PIN номер, и възможността потребителите да свързват и използват устройствата с карта за достъп.

Опростена система за наименованията

За да подпомогне на компаниите да изберат хардуерни устройства, които най-добре пасват на техните бизнес нужди, HP обяви и нова система за наименоване на продуктите си. Малките и средни предприятия могат да избират от богата линия принтери HP LaserJet Professional, които осигуряват професионални и ценово ефективни резултати. По-големите организации могат да избират от порфолиото HP LaserJet Enterprise, което предлага по-добро управление и приложения, които значително ще подобрят бизнес резултатите.

Разширяването на портфолиото включва:

HP Color LaserJet Enterprise CP4525 произлиза от сериите CP4520 и е създаден за потребителите, ориентирани към производителност, които имат нужда да споделят работоспособен принтер, подходящ за употреба в големи работни екипи.

HP Color LaserJet Professional CP5225 включва вградени мрежови функции за лесно споделяне и произвежда професионални разпечатки с високо качество на различни формати медии - от пощенски картички до плакати. Принтерът е идеален за малки работни екипи в неуправлявана среда на печат. Той е снабден и с функция за автоматичен дуплекс.

HP LaserJet Enterprise P3015 е надежден, високо производителен мрежови принтер идеален за малки екипи, работещи в управлявана IT среда. Принтерът включва и възможност за печат директно от USB.

За HP

HP насочва усилията си върху опростяването на технологичните решения за всичките си клиенти – от отделни потребители до големи корпорации. С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата HP е една от най-големите IT компании в света. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) може да намерите на адрес www.hp.com.

Бележка за редакторите: Повече новини от HP, в т.ч. RSS връзки, могат да се намерят на адрес http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP, E-mail: martin.maev@amic.bg, тел. 989 51 15

Източник:
AMI Communications


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1135