Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
29 Октомври 09, 19:24 / Автор: Татяна Педерсен
500 000$ куче на прага на смъртта!
Хайлайф дамата Сабрина Паризи, която от години живее в Холивуд, напоследък няма късмет с домашните си любимци. След загубата на своята любима котка Q, тези дни тя отново бе забелязана да посещава елитна ветеринарна клиника.
Хайлайф дамата Сабрина Паризи, която от години живее в Холивуд, напоследък няма късмет с домашните си любимци. След загубата на своята любима котка Q, тези дни тя отново бе забелязана да посещава елитна ветеринарна клиника. Причината този път бе любимият й Йоркширски териер, Моцарт (Champion WA Mozart Dolce Sinfonia), който припаднал буквално пред очите й. Сабрина се отправя в паника към интензивното, където обаче не могат да разберат какво става с кучето и не могат да й помогнат. Богатата италианка изпаднала в ужас и тръгва с бясна скорост към най-известната клиника за домашни любимци, която се намира на 2 часа път от Лос Анджелес. Там установяват, че Моцарт има натравяне на кръвта, предизвикано от възпален кътник. Само бързата намеса на лекарите от клиниката и решителността на Сабрина са спасили живота на Моцарт, който в тези мигове е висял на косъм. Зъбът ще бъде опериран в петък, но йоркито е вече извън опастност.

Сабрина е изключително привързана към всичките си животни и особено към Моцарт.

Той е многократен шампион по красотата и звезда в няколко TV предавания, документални филми и реклами. Той е и първото куче, влязло някога в залата на Оскарите в Kodak Theatre!

Моцарт се снима в момента в "Don't call me Paris" - новото телевизионно шоу на Сабрина Паризи, а наскоро завършиха снимките с него на малък документален филм "Моето куче Моцарт", което ще се излъчи по HBO.

През юли Моцарт очарова екипа на Слави Трифонов и този на Гала в " На кафе". След предаванията Сабрина получи хиляди писма от български фенове.

Очаква се новата книга на Сабрина "Glitz&Glam" да излезе на българския пазар през декември. Новото шоу също ще бъде излъчено в България. Говори се, че Сабрина държи да представи книгата си лично в София, като Моцарт непременно ще бъде неотлъчно до нея.

След множеството ангажименти и участия, както и снимките на шоуто и на нов игрален филм, Сабрина има намерението да издаде до края на годината 3 книги на 3 езика. Шоуто й пък ще стартира едновременно в Америка и няколко европейски държави.

Информацията, че Сабрина е бремена от Киану Рийвс не е коментирана от звездите, но слуховете около Сабрина не стихват. Ние най-вероятно ще разберем повече, когато тя посети България.

Очакваме с интерес!

Източник: 
 Татяна Педерсен

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4412