Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
28 Октомври 09, 23:19 / Автор: Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА
Интер Експо Център - София отново събира бизнеса от хранителната индустрия
Тази година специализираните изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК ще посрещат своите гости в дните от 11 до 14 ноември.
Тази година специализираните изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК ще посрещат своите гости в дните от 11 до 14 ноември. Като домакин на събитието, столичният изложбен комплекс Интер Експо Център ще представи експонатите на множество участници - производители, вносители и търговци на храната, която най-често поднасяме на трапезата – хляб, мляко, месо, вино.

Български и чуждестранни компании ще предложат оригинални и носещи славата на страните им храни и напитки - месни продукти и деликатеси, мляко и млечни продукти, хляб, хлебни и сладкарски изделия, отбрани селекции вина и редица други изделия. Професионалистите ще могат да се запознаят с най-новите машини, технологии, лабораторно оборудване, апарати, материали, адитиви, системи за управление на технологичните процеси, с които лесно се постигат прецизните стандарти за хранителните продукти.

МЕСОМАНИЯ отново ще впечатли с богато аранжирани витрини с качествени меса и разнообразни месни продукти – колбаси, деликатеси, млени меса, заготовки, панирани продукти и др. Специалистите ги очаква демонстрация на модерни машини, лабораторно и друго оборудване, адитиви за месопреработвателната индустрия.

Място на трапезата заемат ценените по цял свят млека и млечни продукти - сирена, кашкавал и други изделия на млечна основа, които са сред експонатите на СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО. Бизнес посетителите ще узнаят кое специализирано оборудване, адитиви и технологии правят конкурентни продуктите от млечния сектор. 

Оригинални и полезни решения очакват и професионалистите от хлебопроизводството и сладкарството на единствената специализирана изложба в България - БУЛПЕК. Те могат да научат повече за “тайната рецепта” на предпочитаните хлебни и сладкарски изделия - суровини, полуфабрикати, материали, подобрители, миксове и др. Част от “тайната” е свързана и с машините и технологиите, които ще бъдат представени на БУЛПЕК .

САЛОН НА ВИНОТО продължава да бъде уникална за столицата ни инициатива, която събира както сомелиери от страната и чужбина, така и възхитата от елитните и качествени вина от различни райони на България. Освен атрактивните експонати на производители и търговци от бранша изложението предлага богатство от идеи как консумацията на вино може да се превърне и в стилно удоволствие. 

Миксът от вкусни храни и напитки става още по-богат с експонатите на ИНТЕРФУД И ДРИНК. Инстантни напитки, какао и сладки от Полша, кафе и чай, които можете да вкусите, без да бъдете в Унгария, цитрусови плодове от съседна Турция и традиционни храни от Област Сицилия, зехтин, маслини, рибни специалитети и много други изкушения ще има за „гастрономите” и хората, които се грижат за трапезата вкъщи. 

Източник:
Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1118