Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
03 Ноември 09, 14:22 / Автор: O3 PR&Consulting Agency
Димитър Киферов е новият мениджър търговски площи на Фортън Интернешънъл
Димитър Киферов пое ръководството на отдел „Търговски площи”. Той е служител на Фортън Интернешънъл от 2007-ма година, като е бил консултант по няколко ключови ексклузивни проекта на компанията като Мол Варна, Марково тепе - Пловдив и проектите на Global Trade Centers в България.
Димитър Киферов пое ръководството на отдел „Търговски площи”. Той е служител на Фортън Интернешънъл от 2007-ма година, като е бил консултант по няколко ключови ексклузивни проекта на компанията като Мол Варна, Марково тепе - Пловдив и проектите на Global Trade Centers в България. Работил е по консултирането и оформянето на микса от наематели в редица проекти за търговски центрове като има сключени над 50 договора с наематели. Работата през последните две години прави Киферов познато лице както за инвеститорите, така и за ключовите наематели в страната.

Димитър Киферов е завършил Бизнес администрация в International Business School Ботевград. Започва своята кариера в ритейл сектора, като мениджър на едни от най – популярните клубове и ресторанти в София и страната. Развива кариерата си като мениджър в „Гранд хотел София”, а след това става мениджър на нова верига заведения за бързо хранене.

Димитър Киферов е семеен, с едно дете.

Източник:
O3 PR&Consulting Agency 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4675