Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
05 Ноември 09, 15:42 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Две големи промоции в BILLA наведнъж
Като прелюдия към голямото коледно пазаруване тази седмица BILLA стартира две промоции - „Да живее България” и топ предложение на деня в дългосрочната кампания BILLA календар.
5 ноември, 2009. Като прелюдия към голямото коледно пазаруване тази седмица BILLA стартира две промоции - „Да живее България” и топ предложение на деня в дългосрочната кампания BILLA календар.

Българските продукти са тема в седмичната промоция „Да живее България”. Тя е с национален обхват и цените на стоките, включени в нея, са валидни за периода 5 – 11 ноември. Тази седмица BILLA календар представя продукти с BILLA card. 

Акционната брошура под надслов „Да живее България” представя около 100 продукта, 10 от които от собствената марката на BILLA – clever, разпределени в следните продуктови категории: месни, млечни, консервирани, алкохолни и почистващи продукти. Промоцията започва този четвъртък с изцяло български продукти, които ще се продават с отстъпки от 10% до 30%. Във всеки супермаркет българските продукти на атрактивни цени ще бъдат обозначени с регалстопери, а на входа на магазините ще има плакати. 

Спестявайте пари с BILLA card

Втората промоция спестява пари чрез ползването на BILLA card по схемата на трупане на точки от покупката на специално обозначени продукти. Натрупаните бонус точки се превръщат в левови отстъпки, които могат да се ползват от следващия месец при покупки във всички супермаркети BILLA.

Новата промоция с BILLA card представя всеки ден по един топ продукт, от чиято цена се трупат определен брой точки. Всяка седмица ще се издава специална брошура, в която са посочени 7 продукта, отговарящи на седемте дни от валидността й. Сред продуктите от първата промоционална седмица можете да откриете прясно мляко, прах за пране, кафе, захар, олио, които ви носят от 80 до 480 бонус точки или от 0.80 лв. до 4.80 лв. в левов еквивалент на точките при съответната покупка. Важно е да се знае, че указаните точки се получават само при покупка с BILLA card на конкретния продукт в посочения ден.

Бележки до редакторите:

За БИЛЛА

Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена. През 1996 г. BILLA става собственост на групата REWE, един от лидерите в търговията и туристическите услуги както в Германия, така и в цяла Европа. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 52 магазина, 11 от които в столицата, като само през 2008 г. компанията отвори 11 супермаркета. Поддържането на високо качество, ниски цени и богат асортимент е най-важното правило, към което BILLA неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 3000 работни места в различни градове из страната.

За допълнителна информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30
Мениджър връзки с медии М: 089 565-58-22
Агенция Interimage Е: victoria.ivanova@interimage.bg www.interimage.bg

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5139