Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
08 Ноември 09, 12:33 / Автор: Aгенция за публични комуникации ПРофайл
Очаквайте „Club News” новото предизвикателство в Нова телевизия – събота 09.30
Или какво ще ни каже палавата фея на българските светски новини.
В американския шоубизнес се твърди, че няма лоша реклама, стига да не ти сбъркат името. Е, обещаваме, че новото предаване „Club News” няма да позволи нито една грешка.

А, дали това е реклама – ще прецените сами - всяка събота 30 минути светски, моднии лайфстайл новини точно преди „Станция Нова” и всеки ден 3 минутни репортажи в „На Кафе”.

Звезди, блясък и цялата истина за българския шоубизнес. И както казаха колегите Иван и Андрей за Станция Нова – „много бе ...”, то ние се хвалим „ малко бе ...”. Защо?! – ще разберете като си включите телевизорите тази събота на 14 ноември за да се убедите, че скъпите подаръци се преподнясат в малки кутийки.

В новия и непознат за българския ефир информационен формат екипа ще отговаря динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях.

Акцент ще поставим на рубриките „Club Lux” и „Arbiter”. Съдържанието на първата ще откриете в „случайната правописна грешка” в заглавието, а във втората ни рубрика колеги журналисти и модни експерти ще дадат своите гледни точки по темите като „модерни и жертви на модата” , „бедни или богати”, „истински или фалшиви” и вобще всички плюсове и минуси на живота под прожекторите на славата.

За да разберете кой е най-новият, най-малкият и най-бляскав телевизионен трансфер за този сезон – гледайте „Club News” – събота 09.30 естествено по Нова Телевизия.

Пожелаваме ви приятно гледане и „нека истината бъде с теб...” – макар и с намигване.

Наско Лазаров

Източник:
Aгенция за публични комуникации ПРофайл

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.164