Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Автомобили и горива

Вземи в gLOG
08 Ноември 09, 21:57 / Автор: PR Agency Anettevents
Български отбор стана европейски вицешампион по време на изложението в Ротердам 100% tuning show!
Заповядайте на представянето на Mercedes CL600: eдин V12, два стила на живот!
ПОКАНА
8 ноември, 12 ч. – 14 ч., шоу-рум Балкан Стар Аутомотив ЕООД
клон Варна, автомагистрала Хемус №39

За радост на морската столица, Варна ще бъде домакин на официалното представяне на автомобила спечелил второ място на традиционния шампионат EMMA European Carmedia Championships 2009. Тазгодишното издание привлече близо 60 000 зрителя, които станаха свидетели на състезанието между 242 участника, сертифицирани от EMMA. Съдиите отсъдиха надлежно най-доброто озвучаване, най-шумното, най-бързото и най-вълнуващото съвършенство на четири колела. Уникалното купе Mercedes CL 600 V12, доработено от български екип, буквално смаза съперниците си по звуково съвършенство и спечели престижното второ място!

Изпращане на факсове, четене на мейли, принтиране, сканиране – бизнес делникът може да изглежда много по-ведро, стига да го пренесете в 12-цилиндров Mercedes CL600 с най-добре звучащата car audio система на Европа. Трудът на българския тийм воден от Почетния консул на Финландия във Варна г-н Красимир Ганчев, се оказва толкова качествен, че тунингованата от тях кола кара световните специалисти в областта на автоозвучаването да възкликнат: „Вие трябва да сте горди с тази кола!”.

Работата по уникалния CL започва преди около година. Остарялото 12-цилиндрово купе трябва да се превърне едновременно в офис и в концертна зала на колела. И докато хардуерните монтажници изготвят проекта за инсталация на компютъра и на неговите периферни устройства, се избистря и концепцията за постигане на съвършената звукова среда в Mercedes-а. Най-нетрадиционното в монтажа на компонентите на High End системата се оказва... изрязването на резервоара. Главната цел, към която монтажниците се стремят, е вътрешният дизайн да остане максимално близък до серийния, т.е. „добавките” да не се натрапват.

Освен с величествената си аудиосистема, CL-ът може да се похвали и с още много таланти. Камерата, монтирана на огледалото за обратно виждане, „пренася” собственика в конферентната зала тогава, когато той закъснява за заседание поради задръстване например. Благодарение на 3G-технологията за мобилни мрежи от автомобила могат да се извършват видео обаждания в уеб среда. Подлакътникът на задната седалка е еволюирал до скенер, а под жабката е скрит принтер. Портативен компютър с безжична клавиатура в средната конзола над плейъра, позволява изпълнението на безброй операции. Автомобилът разполага дори с WiFi мрежа, отворена за ползване от допълнителни устройства.

Официалното представяне на невероятния Mercedes CL 600 ще бъде направено лично от г-н Красимир Ганчев, а гостите ги очаква едно незабравимо неделно шоу: всеки ще може да седне в колата и да се наслади на "най-добрата концертна зала на 4 колела", както и сам да тества концепцията за мобилен офис в автомобила. Музика, елегантен коктейл и много наслада за ценителите на концептуални автомобили.

Заповядайте! Очакваме ви!

За повече информация и потвърждение за присъствие на представители на медиите:

Анета Недялкова
CEO
PR Agency Anettevents
+359.887.989.029

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4799