Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
09 Ноември 09, 22:46 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Дебют на Primus Inter Pares: награда за бизнес постижения и иновации
В рамките на IV Белгийски кулинарен фестивал, Хотел Хилтън София, 9 -15 ноември 2009 г.
За четвърта поредна година Хилтън София е дoмакин на единствения Белгийски кулинарен фестивал в България под патронажа на Посолството на Кралство Белгия и Белгия-България-Люксембург бизнес клуб.

Новото тази година е, че събитието се провежда под знака на отличието Primus Inter Pares – уникална бизнес-награда за успешни и новаторски инициативи в сферата на икономическите връзки между Белгия, България и Люксембург. В дебютната година на приза неговото мото е “VICTORIOUS 2009”, а подтекстът е в умението на бизнеса да победи и извлече ползи от световната криза.

Експертното жури начело с Негово Превъзходителство Марк Михелсен, посланик на Кралство Белгия в България, заедно с г-н Йохан Де Смет-Ван Дам, президент на BBL бизнес клуб, г-н Иван Стоименов, генерален секретар на Българската търговско-промишлена палата, и г-н Стоян Сталев, президент на Българската агенция за инвестиции, съвместно с Борда на директорите на BBL бизнес клуб определиха трите най-силни корпоративни кандидатури.

Тазгодишните топ 3 номинации са (по азбучен ред): ЕПИК Електроник Асембли, Кордеел България и Рено Нисан България. Носителят на престижната награда ще бъде обявен по време на официалното откриване на Белгийския кулинарен фестивал на 9 ноември от 18:30 часа във фоайето на хотел Хилтън София.
През цялата седмица ресторант „Сезони” ще представи „Същинската Европа” с изобилие от изкушения. Белгийската кухня е прочута със своите неустоими деликатеси – миди, пържени картофки, вафли и фини шоколадови бонбони. Белгийците обожават картофите и цикорията и са почитатели на дивечови и други меса. Апетитните супи играят съществена роля, докато бирата участва в състава на националното ястие - carbonnades flamandes - фламандско телешко, задушено в бира.

Белгийските деликатеси ще бъдат приготвени от Жан-Юбер Гарние, новия главен готвач на Хилтън София.

От 9 до 14 ноември опитайте ордьоври, основни ястия и десерти, сервирани на великолепния бюфет на ресторант „Сезони”, а на 15 ноември не пропускайте богатия белгийски неделен брънч.

Официалната гала вечеря за откриването, която ще се проведе на 9 ноември 2009 г. в Хилтън София, ще бъде уважена от известни хора от бизнеса, политици и представители на над 80 компании, които работят на българския пазар и са свързани с Белгия и Люксембург в областта на търговията и инвестициите.

За допълнителна информация моля свържете се с Илияна Атанасова

Тел: 02 / 975 61 63, iliyana.atanasova@udg.bg www.bblbg.com

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.2072