Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Ноември 09, 10:02 / Автор: LLP Bulgaria
От 11 ноември до 11 декември фирмите в България могат да участват в първия безплатен ERP TEST DRIVE
Стартира кампанията “ERP TEST DRIVE”, насочена към динамичните фирми в България. Тя предоставя безплатен, ръководен от екипа на LLP Bulgaria,  3-часов ERP TEST DRIVE, където фирмите могат да открият възможностите на Dynamics NAV, Dynamics AX и Dynamics CRM. Да видят, работят и тестват тези три водещи бизнес решения безплатно.
10.11.2009, София 

Стартира кампанията “ERP TEST DRIVE”, насочена към динамичните фирми в България. Тя предоставя безплатен, ръководен от екипа на LLP Bulgaria,  3-часов ERP TEST DRIVE, където фирмите могат да открият възможностите на Dynamics NAV, Dynamics AX и Dynamics CRM. Да видят, работят и тестват тези три водещи бизнес решения безплатно. 

Кампанията стартира с първия ERP TEST DRIVE на  Microsoft Dynamics NAV на 11 и 13 ноември 2009 г. , преминава през тестове на Microsoft Dynamics AX на 24 и 26 ноември и ще финишира  на 9 и 11 декември  с тест на Microsoft Dynamics CRM. Тя интегрира множество онлайн и офлайн комуникационни канали и е насочена към компаниите, работещи в България. С помощта на безплатния ERP TEST DRIVE фирмите могат да тетстват водещите решения без никакъв ангажимент преди да вземат  стратегическо решение за избор и внедряване на бизнес софтуер. Правилният път може да спести много пари и да отведе компаниите до финалната точка по-бързо.
Интернет страницата на кампанията е на български и английски език и се намира на адрес: http://dynamics.bg/?ref=22 Освен календара и регистрационните форми за ERP TEST DRIVE, тя съдържа отговор на въпроса “Какво е ERP”, информация за трите бизнес решения Dynamics NAV, Dynamics AX и Dynamics CRM, примери на успешни практики в България на Microsoft Dynamics. 

Местата за тестовете са органичени до 10 човека. Всеки, който се регистрира за ERP TEST DRIVE, веднага получава достъп до практичен списък с необходимите стъпки в “Подготовката за ERP проект”. За повече информация и онлайн регистрация, посетете: http://dynamics.bg/?ref=22
„Въпреки че много се говори за ERP и CRM, и процесът на тяхното внедряване като цяло, рядко мениджърите имат реалистична представа какво да очакват от системата, която закупуват. Липсата на личен и непосредствен опит със софтуера прави по-труден и бавен избора на подходящото за конкретната фирма решение. Често остава витаещ въпросът: „Дали това е най-доброто за парите, които инвестирам?”. Затова и целта на нашата кампания е съвсем проста – да дадем възможност на потенциалните потребители на решенията на Microsoft Dynamics да ги „пипнат”, изпитат и лично да се уверят в техните възможности, разбира се напълно безплатно. Навигатори в ERP Test Drive ще бъдат професионални консултанти на LLP Bulgaira, с опит във внедряването на решенията в български и международни компании”, сподели Божидар Крапчев, Управляващ съдружник в LLP Bulgaria.

Орлин Дочев от Майкрософт България сподели: „Изключително сме доволни от тази инициатива на нашите партньори от ЛЛП, защото така потенциалните потребители на решенията от серията Dynamics могат бързо и лесно да се убедят в качествата им, при това без да е необходимо да заплащат нищо. Като иновативна компания винаги ще насърчаваме възможността потребителите да видят реализацията на резултата от многогодишен труд и ноу хау, които сме вложили за да направим продуктите по-ползваеми.” 

***

За LLP Bulgaria:

Основана в Прага през 1992 год., компанията се развива на динамичните пазари в Западна, Централна и Източна Европа и днес LLP има офиси в 11 държави в региона, които предлагат разнообразни услуги и софтуерни ERP решения. Продуктовата гама на LLP включва: Infor FMS SunSystems, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft CRM, Infor FMS, Infor EAM, Infor PM, systems@work. LLP Bulgaria, която има най-дълъг опит на местния пазар във внедряването на пълната гама ERP решения на Microsoft в България, стартира дейност през 2000 г. Фирмата е реализирала над 140 успешни проекта в страната и региона. От началото на 2006 г. е Microsoft Gold Certified Partner и е и единственият член на Microsoft President’s Club в България от 2007 г. За допълнителна информация посете: http://www.llpgroup.com/bg/

За повече информация:

LLP Bulgaria: Цветелина Гаврилова, тел.: 02-806 6060, е-mail: tsvetelina.gavrilova@llpgroup.com

Източник: 
Жанет Найденова, JNN Consult

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5062