Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
10 Ноември 09, 16:07 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Първата бизнес награда Primus Inter Pares бе връчена по време на Белгийския кулинарен фестивал
Специалният приз стана притежание на строителната компания Кордеел България ЕАД
На снимката: Статуетка на наградата Primus Inter Pares, с автор скулптора Валентин Савчев, Директор на програма Пластични изкуства, към Департамент Изящни изкуства на Нов Български Университет

10. 11. 2009

На официална церемония снощи в Хотел Хилтън стана ясен носителят на Primus Inter Pares, първата награда за успешни и новаторски инициативи в сферата на икономическите връзки между Белгия, България и Люксембург. В дебютната година на приза неговото мото е “VICTORIOUS 2009”, а подтекстът е в умението на бизнеса да победи и извлече ползи от световната криза. Негово Превъзходителство Марк Михелсен, посланик на Кралство Белгия в България, заедно с г-н Йохан Де Смет-Ван Дам, президент на BBL бизнес клуб, връчиха приза на г-н Иво Трингов, изпълнителен директор на строителната компания Кордеел България ЕАД. На второ и трето място бяха класирани Рено Нисан България и ЕПИК Електроник Асембли. И трите компании получиха сертификат за изключителни бизнес постижения.

За носителя на Primus Inter Pares

Кордеел България ЕАД е създадена през 1999 г. като дъщерна фирма на семейната белгийска строителна компания Кордеел и започва строителство на жилищни сгради. От 2004 г. фирмата е главен изпълнител на проекти в индустриалното строителство, като до края на 2008 г. има 7 изцяло изградени обекта, а през 2009 г. в процес на изграждане са още 2. През 2010 г. Кордеел България ще изгражда хладилни складове и обекти в областта на преработката на битови отпадъци. През 2010 г. ще бъде завършен мебелен салон АИКО в Бургас, логистичен център Юнивех и производствена сграда за падащи платформи на фирма Доландия в Елин Пелин. Очакват се поръчки за строителство и от други западноевропейски фирми като Телевик и Сентера в Пловдив. През 2010 г. ще започне изграждането на собствена база в София на площ от 13 400 кв. м.

За белгийския кулинарен фестивал

За четвърта поредна година Хилтън София е дoмакин на единствения Белгийски кулинарен фестивал в България под патронажа на Посолството на Кралство Белгия и Белгия-България-Люксембург бизнес клуб. През цялата седмица ресторант „Сезони” представя изобилие от кулинарни изкушения. Белгийските деликатеси ще бъдат приготвени от Жан-Юбер Гарние, новия главен готвач на Хилтън София. Уникалното кулинарно събитие ще бъде съпътствано от изложба на художника Пиер Алечински. Роден през 1927 г., той е възпитаник на брюкселската Архитектурна академия. През 1949 г. той участва в станалата легендарна група „Кобра”.

За допълнителна информация моля свържете се с Илияна Атанасова

Тел: 02 / 975 61 63, www.bblbg.com

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4652