СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

13 Ноември 09, 22:35 / Автор: Студио за интериорен дизайн INDESIGN
Студио за интериорен дизайн INDESIGN стартира свой фирмен блог
С голямо вълнение и гордост искаме да ви съобщим, че фирмения ни блог е вече готов и можете да го следите. Идеята ни за блога на студио за интериорен дизайн INDESIGN е много различна и вярваме, че има какво да кажем и какво да научите от нас, а и ние от вас. Ще ви помолим за малко време и търпение за да разгърнем и представим философията си за този блог. Моля, последвайте ни..
Идеята ни за фирмен блог е от доста отдавна и имахме възможност да обмислим идеята: как да изглежда, каква информация да има и каква точно да е целта му.

Ще се опитаме да ви представим идеята си за фирмения блог на студио за интериорен дизайн INDESIGN.

В момента имаме сектор в сайта с полезни съвети относно услугата интериорен дизайн и смятаме, че развитието му като фирмен блог е естествено продължение на желанието ни да засилим присъствието си в интернет и чрез публикуване на неформална информация да изградим лични отношения с вас, нашите клиенти.

Ще продължим да публикуваме полезни съвети за услугата, но ще има и информация от „кухнята”, какво ни харесва, от какво се интересуваме, какви каузи поддържаме, за какво ни пука, какво искаме да променим и т.н. Ще се стремим да ви създадем приятно преживяване с нас, нашата фирма и марка, и да ви бъдем полезни с нашите познания в областта на интериорния дизайн.

Целта на фирмения ни блог е да ви покажем и докажем, че INDESIGN e НАЙ-ГОТИНОТО СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

Интернет е най-достъпното и лесно средство за откриване на информация. Нета става все по интерактивно място, където хората търсят, споделят информация и комуникират помежду си и ние искаме да бъдем там, на „един клик разстояние“ до вас.

За Контакти:

Стефан Русев