Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
12 Ноември 09, 23:03 / Автор: AMEXIM Co.& ИНФОРМКОНСУЛТ
Програма за ускорено внедряване на слънчеви колектори, реализация на слънчеви инсталации и екологични сгради
Програмата за ускорено внедряване в производство на слънчеви колектори и последваща реализация на слънчеви инсталации се явява римейк на Програмата "10 000 слънчеви инсталации в България", ...
Програмата за ускорено внедряване в производство на слънчеви колектори и последваща реализация на слънчеви инсталации се явява римейк на Програмата "10 000 слънчеви инсталации в България", лансирана в средата на 1995 год. от AMEXIM Co., Wisconsin и "ИНФОРМКОНСУЛТ", България.

Преди 14 години темата за използването на слънчевата енергия като частична алтернатива на конвенционалните енергийни източници беше повече от екзотична, както за централните, така и за местните администрации, и не на последно място - за крайните потребители.

В последно време интересът към възобновяемите енергийни източници (ВЕИ), в частност към слънчевата енергия, нарастна значително, което вероятно се дължи на засилващата се криза, свързана с намаляване на световните запаси от конвенционалните енергийни ресурси, на проблемите, които очакват планетата в резултат от глобалното затопляне, и със сигурност - за България и българите, с надеждата да върнат обратно част от парите си, предоставяни всяка година в името на европейския просперитет, под формата на финансиращи програми за изграждане на обекти, работещи с ВЕИ.

Тъй като настоящата презентация няма за цел да анализира вероятностите и да прави опити за предсказания на бъдещето на гореспоменатите програми, то те няма да бъдат споменавани по-нататък.

Целта на презентираната програма е да даде яснота за визията на компанията по отношение възможностите за максимално широко използване на слънчевата енергия чрез преобразуванетой в топлина и мястото й в конструирането и изграждането на екологосъобразни сгради с малка височина, с възможно по-широко използване на слънчевата енергия за получаване на топли вода и въздух за битови нужди.

За изясняване избора на компанията да пренебрегне фотоволтаичните централи би било резонно да се споменат мотивите й. Това няма да направя, а ще предоставя откъси от сайт, препоръчващ използването на слънчевата енергия за получаване на електричество. Естествено, изводите ще трябва да направите сами.

За Контакти:

AMEXIM Co.& ИНФОРМКОНСУЛТ
amexim1@aol.com

Източник: www.pressandmediacenter.net/solar_energy_bg.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1399